- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
cobra64
csendes tag
válasz
Televan74 #74 üzenetére
Szerintem nyugodtan megvehetett a 940-est, hiszen csak a procit kell cserélni és a biost kell frissíteni. Átváltani am3/ddr3-as rendszerre sokkal többe kerül. Én inkább kivárnék, hogy eléggé leesen az áruk, mivel még igen drága a ddr3-as ramok, legalábbis a magasabb órajelűek, ahonét már komolyabb teljesítménynövekedést tapasztalhat ember.
A fenmaradó money-t inkább videokártya vásárlásra fordítanám a proci mellett. De persze a döntés a tied, szerintem még érdemes várni úgyis leesnek az áruk, többett lehet kihozni ár/teljesítmény szempontjából a meglévő rendszeredből.
Azzal simán ki tudod húzni még 1-2 évig, bár videokártyával még kivárnék, hogy kijöjön amd hd5-ös szériája, illetve az akkor megjelelő geforce-ok. Teljes váltást pedig ráérsz szerintem 2 év múlva is, addig úgyis elfut a legtöbb újabb játék a gépeden, igaz nem max. felbontáson és addig folyamatosan tudsz félrerakni is, szóval érdemes egy kicsit hoszabb távra is tervezni, csak anyit költeni amenyit éppen szükséges és nem kell szórni a pénzt fölöslegesen.
Én már eldöntöttem, hogy a köv. procim egy 940-es lesz, most erre gyűjtök, igaz majdnem mindent meg kell vennem hozzám (alaplap, ram, vga és egy jobb hűtő). Ha minden jól meg majd 150 rugóből fogom kihozni majd valamikor a tavasszal vagy nyáron. Azzal el leszek a köv 2-3 évben, végül is ennyi idő kell, hogy a megjelenő játékokkal még el tudjak játszani élvezhető minőségben.
Tudom egy kicsit eltértem a tárgytól, de szerintem aki majd egy amd prociban gondolkodik a köv. vételében nem veszi rosz néven a szerény véleményemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Hyundai, Kia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Samsung Galaxy S23 + Plus 512GB Dobozos 12 Hónap Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest