Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
margithid #59 üzenetére
Igen, a fejlesztőiből lesz mindig a Stabil, amikor eléri azt a szintet, ezért van később. A legújabb Stabil ROM, adott esetben, még nem tartalmazza,a legfrissebb újítást, persze ha van. Nem mindig sikerül minden jól a fejlesztőiben, de nagyrészt, nincs velük gond. Évekig fejlesztőit használtam, de most már a Stabil Multit szeretem a legjobban.
-
30z.Samu
titán
válasz
margithid #63 üzenetére
Most lehet én vagyok megint a hülye. Kicsit olvasgattam a dolog után, ugye ez a fejlesztői mód úgy jött elő, hogy többször rákoppintottam a build verzió számra. Mint ahogy a Android verzió számnál is lehet (olcsó játék...
). Ezzel most csak azt értem el, hogy az a fejlesztői funkció előjött vagy a frissítést is befolyásolja. Bocsi a hülye kérdésekért, most tanulom a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128 GB Sierra Blue független 100% Akku
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 2 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple ajándék tok
- Samsung alaplap javítás garanciával és számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple Watch Series 6 44mm GPS Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen7 4750U
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest