- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Aktív témák
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
KROK640
nagyúr
Na, most ennek egy másik oldali szemszögét elmesélem, igaz itt messzebb menés volt :
2015-ben történt Cipruson. Kb 2 hete dolgoztunk ott, amikor az egyik este vacsoráztatásnál feltűnt, hogy egy kedves hölgy vendég valahogy bőven hátra tévedt üzemi területre, konkrétan a konyhán is túl, a drink storeban nyitogatja a hűtőket, meg töltöget italokat. Erősen tilosban járt (oda vendégek egyáltalán nem mehetnek) szóval mondtam havernak, hogy tessékeljük már ki, mielőtt valami gond lesz ebből. Haver tök normálisan elmondta neki, hogy ez itt egy olyan terület ahol nem szabad tartózkodnia, és menjen el innen, amit kér kivisszük neki az asztalához. Némi ellenállás után el is húzott a csaj, mi meg folytattuk a munkát. kb 5 perccel későbbig, amikor a mi két nagy főnökünk meg egy idegen pofa (mint kiderült egy még nagyobb főnök) jelent meg, és konkrétan úgy letoltak minket, hogy majdnem kirúgtak. Kiderült, hogy ez a két nagy górénk főnökének a lánya volt, és ő oda mehet a holtelben ahová csak akar, azt csinál amit akar és neki két pincér ne mondja meg h mit csinál... (elkényeztetett ****a) Azzal érveltem, hogy ezt nem tudtuk (nem volt a csajra írva), és most megjegyezzük, hogy többet ne is szóljunk hozzá. Meg is jegyeztem, mert ritka ronda csaj volt amúgy szal nem volt nehéz1-2szer még láttam a szezonban, jó nagy ívben kerültem el.
-
Ezt anno én így jegyeztem meg szintén, ha nem kell game, akkor IGP/APU tökéletes. Elég nagy szerencse, épp tegnap paramétereztem két VGA-t, egyik 800+eft volt....atyaég.....
No de nem is fog lemenni az ára ezeknek, ha mint a cukrot, úgy elkapkodják a népek.
Még neurális hálókon agyaltam, hogy kéne szórakozni velük
Neurális háló a gépen?
Te már nagyon a jövőbe nézel.
(#171) KROK640
500K? Pár hete nézegettem itt az aprón, milliós VGA-kat nyomtak és vitték tőlük is, mint a cukrot.
-
Ja, szerencsére a szakmai hsz számít*, a többi az csak kicsit, sok vizet nem zavarnak ezek a rangok, max a pár napos újoncokra érdemes figyelni, mert azok mindenféle fondorlatos galádságra képesek!
*gyakorlatilag Frawly kománk novellisztikus hsz-e is egynek számít meg az is, amikor valaki csak pár szavas beböfiket ír.
-
-
Azért látom kevered ezeket a sötét figurákat kicsinyt! No de sebaj, amúgy ha Vadőr nagyúr lennék, adnék a pofájára azoknak, akik itt trükköznek a teló adatforgalom elérésemmel, hol a mobilnet nyekereg, hol a wifi, most már a BT füles is aszogya, hogy outofrange, pedig fülemtől fél méterre van a teló. Ezek a TEKnőcök szórakoznak itt valami technológiával, az tuti.
Aktív témák
Hirdetés
- Update 07.08. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest