-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a gond a hulladék gépekkel, mert a rossz eredmény elveszi az ember kedvét az egésztől. Ellenben egy jó gép a legtöbb esetben meghozza. Decemberben vettem a philipset és a rántott sajton (amit én panírozok trappistát) kívül már mindent abban készítek. Azóta gyakorlatilag nem használok olajat, megszűnt a "bűz" a konyhában.
-
vacs
veterán
Ez a gép még 1 személynek is határeset.
Ha javasolhatom, akkor vidd vissza és vedd meg pl ezt a Lidl gépet.
Vagy Philips 9270 kuponozva 35 000 körül elhozható. -
Szerintem érdemes venni egy jó gépet, az eredmény magáért beszél. Philips HD9270-et használok és eszméletlen jó. Ha nincs telepakolva a kosár, forgatni sem kell olyan szépen süt mindenhonnan. A gépet azonban jól át kell nézni, mikor megérkezett, mert tudnak alacsony összeszerelési minőséget is összehozni. Az anyagminősége nagyon jó. Philips szülinapos kuponnal lehet azért kedvezőbb áron is gépet vásárolni (csak azokra viszi, ahol nincs a képben, hogy -xy%). Például a HD 9270 is kapható még, vagy ott az új NA3xx sorozat. Mindkettő kivehető kosaras gép. Másik opció a cosori prémium, ezek is ajánlott gépek, cosoritól rendelve két év cseregaranciával. Ennek kicsit nehezebb takarítani a kosarát, mivel az oldala is el van látva szellőzőkkel, árban magasabb, mint a philipsek kuponnal.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest