- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Persze, mindenkinek remek gépe és remek internetkapcsolata van. Te ugyanúgy bután általánosítasz. Megláttok valamelyik fórumon egy vérpistit crackért könyörögni, az adatlapján pedig valami brutál gép van és akkor már ez az általános tendencia? Ugyanmár.
Én bizony nem veszem meg és nem kötelező senkinek sem megvenni, persze ne is töltse le. Szerintem így lehet a legjobban "üzenni" a kiadónak. Egy darab Ubi játékot se veszek amíg ez a DRM marad, aztán ha minden PC-s játékon ez lesz akkor megyek új konzolt venni, jelenleg egy ps2-t nyúzok. Igazából jó lenne ha tényleg okot adnának rá, hogy végleg letegyem a voksom a konzol mellett, így most PC-re és konzolra is szoktam játékot venni.
-
válasz
#08052480 #27 üzenetére
Jajj, mindig ez a konzollal riogatás...ugyanmár. Egyébként nekem ilyen DRM mellett tök mindegy, hogy kiadják-e PC-re.
Jó tudom, ez csak én vagyok, de nagy összeggel merek arra fogadni, hogy nem lesz itt semmi konzolexkluzivitás, max. a szokásos, hogy hamarabb adják ki konzolra mint PC-re. Nem kell félni.
-
válasz
#08052480 #20 üzenetére
Hatalmas grat az Ubinak, a játék megér annyit hogy pénzt adjanak érte és adnak is érte elegen.
Eladási lista - Nagy-Britannia - 11.hét
Heti PC-s TOP 10:
1. Command & Conquer 4
2. Dragon Age: Origins - Awakening
3. Battlefield: Bad Company 2
4. Football Manager 2010
5. Warhammer 40.000: Dawn of War 2: Chaos Rising
6. Napoleon: Total War
7. Metro 2033
8. The Sims 3
9. Left 4 Dead 2
10. The Sims 3: World AdventuresEladási lista - Magyarország - 11.hét
PC TOP 5
1. Dragon Age: Origins: Awakening
2. Command & Conquer 4: Tiberian Twilight
3. Battlefield Bad Company 2
4. Call of Duty: Modern Warfare 2
5. Need for Speed: Shift
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mini-ITX
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen széket vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest