- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Régebben adott ki több normális Windforce konstrukciót is, de például a mostani 1060asom gyári bordája is gyászosan sovány. 75-80 fokig felment a gpu nem is olyan halk süvítéssel, és a zakatolás 65%nál hab volt a tortán. Most a Twin Turboval alig duruzsol 1000-1300 rpmen és csupán 60ra melegszik úgy, hogy a házam nem is szellőzik annyira jól.
Amikor az egy ventis 1050et szedtem szét olajozás céljából, a guta megütött majdnem, annyira hitványul rakták össze, ráadásul meg is repesztettem a ventit tartó keretet egy laza mozdulattal.
Az eladósorba került Asus Dualommal embert lehetne ölni, mint egy féltégla, annyira masszív, pedig ugyanúgy olcsóbb darab. -
mcs
veterán
A műanyagkereteik sem mellékesek a gyatra megmunkálásukkal és hajlékonyságukkal.
Elhiszem, hogy vannak jól működő példányok is, de rengeteg ventijükben megy gallyra a csapágy, aztán egyenetlenül pörögnek, így azok hozzáérnek a kerethez is. Az említett G1 Gaming kártyáknál is hajlamosak elszállni. Igaz, hogy elektronikailag nincs baj velük, de a hűtéseik spórolósabbak a többi gyártóhoz viszonyítva. -
mcs
veterán
Rengeteg kártyájuknál jött elő az a gond, hogy a ventik induláskor és leálláskor beröfögtek, és magasabb 50-60%os fordulaton traktor módjára zakatoltak. Én egy 1050el, és a mostani használtan vett 1060al is beszoptam ezeket, de utóbbira rögvest vettem egy Arctic Accelero Twin Turbo II-t.
-
mcs
veterán
Amit a Gigabyte művelt hűtés terén a GTX 1000es szériával, az leírhatatlanul gusztustalan, és nem csak a saját tapasztalataim, hanem a Youtube is nagyszerűen bizonyítja a számtalan ventizörgést, kattogást és akadást demonstráló videóval.
Remélem, hogy nem lesz pofája újra elkövetni ezt a merényletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest