- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccamár
senior tag
Nem KELL. Semmi sem kell. Ez csak egy lehetőség, annak aki ezt a funkciót akarja. Lehet, hogy senki nem fogja megvenni, lehet hogy milliókat keres ezzel a cég. Nekem mindegy
Ilyen a piac. Minél több ilyen "hülyeséget" találnak ki, annál nagyobb az esélye, hogy a sok hülyeség közül kiesik valami igazán innovatív, és jó ötlet is. Szerintem is felesleges az RGB, felesleges ez a hőfok kijelző, de ez én vagyok, van bőven hely a piacon az ilyen termékeknek.
"legegyszerűbb ennek az árában legyártatni egy hűtőblokkot lézerrel vagy plazmával kivágatni egy volframkarbid hűtőblokkot és egy szenzorral előlapra rögziteni egy hőfokkijelzőt."
Nem, a legegyszerűbb megvenni ezt a hőfok-kijelzős blokkotDe mondom, tökéletesen értem amit mondasz, de a valódi kérdés az az, hogy ÁRT-E, ha ilyennel próbálkoznak a gyártók?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Gyúrósok ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TV antenna és jelerősítés
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0! - elkelt Corvin021 kollégána, értékelésre vár
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- Medion ház
- FSP Aurum Pro 1200W 80 PLUS Gold - AU-1200PROH
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTIC FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest