- Redmi Note 13 4G
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Felpúposodott egy Galaxy Ring, a Samsung besegített
- Sebtapasz: telepíthető az iOS 26.0.1
- Itt a Xiaomi Android 16-os frissítési ütemterve a kompatibilis készülékekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mushroom
tag
Megerősíthetem, hogy nem rossz élmény
Nagyon jó a cikk, de mondjuk én nem adnék ki három monitorért ennyi pénzt, meg a vidk-a se olcsó. Én egy 42"-os Full HD Tv-n szimulátorozok és így azért már be lehet állítani olyan látószöget, amivel már jó játszani, és természetesen ez a házimozi is, míg egy ilyen rendszer csak szimulátorozásra használható!
De ha valakinek sok pénze van biztos jó, de engem így látatlanba zavarnának a keretek, bár lehet, hogy tényleg meg lehet szokni, de ennyi pénzért már ne szoktassák az embert semmire -
Peter13
senior tag
Biztos nem okoz majd csalódást...én nemrég cseréltem egy 46"-os full hd TV-re, és miután beállítgattam (azért erre szánj egy kis időt
), lenyűgöző lett az eredmény. Biztos nem olyan mint egy hárommonitoros cucc (már csak a képarányok miatt sem), de éles és homogén a kép, elég nagy ahhoz hogy már a periférikus látásodat is megbizgesse, és persze még mindig egyszerűbb összerakni (filmet nézni meg...
)
A cikk szerzőjének viszont minden elismerésem: szép cikk lett, tanulságos, olvasmányos...le a kalappal
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest