Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
érdekes.....nem gondoltam volna hogy ennyit kell szöszmötölni vele, hogy összejöjjön
mellesleg engem az idegbaj kerülgetett volna h még ennyit kell költeni kábelekremár majdnem egy 4. monitor ára
nem tudom ki hogy van vele de engem érdekelne az anyagi része
mondjuk a végére lehetne egy összegzés, hogy:
átalakító X forint
monitorok X forint
stbstbhogy úgy valójában mennyibe van egy ilyen rendszer
mod:
mellesleg nem rég még én is kipróbáltam (persze sehol nem volt még az Eyefinity)
még az X1600PRO-ra kötöttem kettő monitort...
hatalmas szabadságérzetet ad az embernek hogy az egyiken nézhet mondjuk egy filmet (vagy akár youtubeot) másikon msnezhet, Photoshop, PH! vagy akármimás..aztán jött a HD4670-es kari itt újra összehoztam a 2 monitoros rendszer-t és már játszottam is vele:
-Crysis [igen a kis 4670-esen is egész jól futott]
-Call of Duty 4
-Burnout Paradiseutóbbi hihetelenül kompatibilis a többmonitoros megoldásokkal;
személyre szabhatod hova rakja a HUD-ot,
kiválszthatod h melyik oldalon legyen az a +1 monitor vagy netán középre legyen rakva a történet és mindkét oldalon szélesedjenösszegezve nekem ugye csak 2 monitor volt egymás mellé rakva felbontás 2560*1024-es volt középen volt a kávája a monitornak Burnoutnál nagyon hamar hozzá szoktam h középen van egy fekete csík szinte már el is tűnt...
FPS-eknél volt egy kicsit érdekes mert ugye a célzás szempontjából középre helyezett célkereszt megszélesedettde hozzászoktam
irtózatosan emg tudja növelni a játékélményt az egyszer biztosha igény van rá linkelhetek pár screenshot-ot
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egérpad topik
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest