Új hozzászólás Aktív témák
-
PrometheusX
aktív tag
válasz
PrometheusX #1 üzenetére
Ja és azt ki is felejtettem, hogy a havonta megjelenő frissítések is kimaradnak a régebbi/nem frissített telefonokból. Ha belegondol az ember, hogy mennyire sérülékeny lehet egy régebbi Androidos telefon (pl. 4.4.2-es vagy Lollipop-os telefonok), hiszen nem érkezik rájuk egyáltalán a havi biztonsági frissítés.. belegondolni is szörnyű.
-
PrometheusX
aktív tag
Nem csak te voltál balf@sz. Sajnos a nagyobb gyártók így működnek, nagyon nyögdécselve adják ki a frissítéseket a telefonjaikhoz. Gondolj bele: az átlagos felhasználó ilyennel nem töri magát, csak azt látja hogy az újabb telefonjuk milyen jó, és megveszi azt. Na már most ha nyilvánosan frissítenének/támogatnának egy régebbi telefont, a használók kisebb eséllyel vennének újat, mert frissen tartják a régit és az elfogadhatóan működik. Viszont így, hogy sunyiban kiadták a frissítést, az emberek csak azt látják, hogy nem nagyon jön az új Android verzió a telefonjukra, és inkább vesznek egyet ami már azzal érkezik.
És ezt nem csak az Asus csinálja (habár ez még mindig a jobbik eset, hiszen adtak frissítést, csak eldugták ugye). Ott van még a Samsung, aki erről nagyon híres. Az S4 Mini telefonom még a mai napig megállná a helyét, viszont kb. 4.4.2 után egyáltalán nem kapott frissítést (zéró biztonsági és feature frissítést kapott konkrétan). Biztosan nem vettem volna új telefont ha frissítik a telefont.. viszont így kénytelen voltam átmozdulni a Nexus vonalra (ami már nem is nagyon létezik, hiszen Pixel lett belőle, és most nem firtatnám hogy mekkora brand-et ölt meg a Google a Nexus telefonok megszüntetésével), mert tele lett mindenem ezzel a hozzáállással a gyártók részéről.Lényeg a lényeg, hogy lehet elkéne gondolkodnod esetleg egy Nexus telefonon, lehet jobban járnál frissítés terén. Én boldog vagyok mióta megvan az 5X telefonom, biztosan addig fogom használni amíg tönkre nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest