- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én például az utóbbi másfél évben most tartok a harmadik Android-os készülékemnél. Először volt Motorola Milestone-m, aztán HTC Desire HD, most meg Samsung Galaxy Note van.
A Motorola-t dobtam a support miatt, meg a készülék sem volt már túl jónak mondható addigra (kevés RAM). Aztán lett a HTC jó is volt szerettem is, de kevésnek bizonyult és kicsinek.
A Note felé meg érdekes az utam. 7"-os tabletem volt de túl macerás volt azt cipelgetni. ezért lett a tablet + okostelefonból a Note. Ezzel most révbe értem egy jó darabig, remélem.Eddig a Note-ot nem mokkoltam. Mivel sajnos mennie kellett szervizbe, és most arra várok hogy a bolt ahol vettem ki tudja cserélni.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
matteo_szg #59 üzenetére
Ja nálad a pont várjuk ki a végét.
#60: ezt nem is állította senki.
-
Cyberpunk
félisten
Azért sok esetben adnak a laptophoz Win-t is természetesen az árban benne lesz. De nem mindenkinél, és nem minden típusnál lehet OS nélküli gépet venni. Ergo ott is kifizettetik veled a rendszer árát. De mégsem csesztetnek ha mást használsz az eredeti rendszer helyet.
"Csak, hogy a gyártó azt nézi, hogy ölt bele pénzt, hogy AZ legyen rajta, amit ő rászánt."
De te ezt szintén kifizetted már egyszer amikkor megveted a készüléket. Mi itt a gond?
Itt tisztán az ok az, hogy vegyék meg az újabb készüléket is. És ez eléggé undorító magatartás szerintem.
De ez igaz természetesen más gyártóra is, ez az Android rákfenéje jelenleg a frissítési mizéria. Nem vagyok Android ellenes én is azt használok már jó ideje. -
Cyberpunk
félisten
Igen ez lenne a legjobb persze amit te mondasz. De én itt maga az Android verziókra is gondolok.
Oké védje az érdekeit, de ha én már megvettem azt a készüléket, akkor ne akarjanak beszabályozni. Vicces mintha csak a használati jogot venné meg az ember. Tiszta gáz hogy például van nekem egy kijelző vagy gomb hibám és bukom a garanciát az miatt ha észreveszik, hogy akár csak root van. Persze az okos ember tudja hogyan kell visszaállni gyári állapotra, de akkor is. Ez engem nagyon frusztrál. És szerintem jogosan.
-
Cyberpunk
félisten
Más. Bocs a dupláért már nem fér bele a szerkesztési időbe.
Árulja el valaki miért jó minden eszközzel a custom rom-ok éllehetetlenítésére törekedni? Értem én mert valamivel el kell adni az új készülékeket is. Ez eddig rendben van. De ha én most veszek egy laptopot amin előtelepített Windows van. És ha én azt teszem utálom Linux párti vagyok. akkor ha gariztatnom kell valami oknál fogva. Ott nem küldenek el a melegebb éghajlatra, és a gari sem ugrik. Miért nem lehet ezt okostelefonoknál, és tableteknél is megtenni?
Ezzel csak azt érik el, hogy egyik gyártótól vándorol a nép a másikhoz. Ahol jobbnak látja a supportot például.
Persze tudom a többség totál technikai analfabéta és nem fórumozik meg minden. Azt sem tudja milyen verziójú rendszer van fent neki a gépén stb.. -
Cyberpunk
félisten
Nem mintha vennék, de ez kicseszés, de elég nagy fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debian GNU/Linux
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Óvodások homokozója
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest