- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
ppenzes
csendes tag
Így már minden világos.
Az ICS érkezéséről én is tudtam, azonban alba-regia és Agro hozzászólásai összefoglalják azt, amiről feljebb írtam.
Brock Samson hozzászólása pedig megnyugtató.leslieke: Jelenleg 3.2 Honeycomb van rajta, de hamarosan érkezik a 4.0 Ice Cream Sandwich.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Brock Samson #106 üzenetére
Melyik verziónál tartanak most?
-
Brock Samson
csendes tag
Annyit tudok hozzafuzni, hogy az Asus eddig nagyon lelkiismeretesen frissitette a Transformeremet (most karacsony elott is jott hozza frissites OTA), neha meg uj appokat is hozzavagtak az emberhez. Nekem szemely szerint nem tamadt meg igenyem custom ROM-ra, mert a jelenlegi is stabil es gyors.
-
Agro
senior tag
Csak az került szóba ezzel kapcsolatban, hogy sok telefon vagy nagyon ritkán vagy egyáltalán nem kap fél év vagy 1 év elteltével gyári frissítést. Ezzel szemben a főzött romokat többnyire karban tartják frissítik és egy másfél éves telefon esetében lehet, hogy célravezetőbb a főzött mint a gyári. Nagyon jó példa erre a Desire Z az aki megkapta rá a gyári 2.3-at most szív a telefonjával. Iszonyat feléli a ramot a sense meg a rendszer. Azok akik főzött 2.2-t használnak sokkal elégedettebbek. Stabilabb a rendszer. Összvissz 2-szer kaptam a telefonra gyári frissítést. A második használhatatlanná is tette... Egy Prime esetén merem remélni, hogy azért kap supportot legalább 2 évig és nem kell fél éveket várni a legújabb verzió frissítésével...
-
tjb007
nagyúr
Akkor ugrik a garancia ha kinyitod a bootloader -t (ami leginkább a módosított ("főzött") ROM -ok feltételéhez szükséges), a root -nak ehhez semmi köze és azt nem is érinti.
Azt meg, hogy nem lesznek rá frissítések nem tudom ki írta, hamarosan megkapja az ICS -t, a többi meg már a jövő zenéje. -
ppenzes
csendes tag
Amennyiben jól értelmezem a hírt és a hozzászólásokat, akkor az jön le nekem, hogy lehet rootolni a gépet, de akkor bukik a garancia. Ilyen szempontból ez engemet nem nagyon érint, mivel a telefonom sem rootolt és bőven elégedett vagyok vele. Ha nem így van, akkor kérlek javítsatok ki! A másik számomra döntő tényező lehet, mivel valamelyik hozzászólásban azt olvastam, hogy nem lesznek rá frissítések. Ezt valahol olvastátok vagy tapasztalat?
-
alba-regia
aktív tag
Asus Magyarország Facebookos bejegyzése:
"ASUS Magyarország ... : Zárt lesz a bootloader, de az ASUS készít hozzá unlock toolt...és ezt veheted hivatalos válasznak"
-
mumk1
addikt
Részben igazad van, gyártója és készüléke válogatja hogy lehet vagy sem. A HTC tavalyi modeljeit pl. csak és kizárólag a bootloader kinyitása után lehet rootolni is. Vannak készülékeik, amit viszont sehogy sem lehet, mert a hivatalosan támogatott eszközök között sem szerepel pl. Chacha, Salsa.
Egyébként úgy néz ki, hogy az ASUS esetén nem ennyire drasztikus a helyzet, mert rootolható. -
válasz
matteo_szg #87 üzenetére
Pontosan erre a válaszra vártam. Most már szabad anyázni?
-
kurtuzov
senior tag
válasz
matteo_szg #87 üzenetére
Szerintem egy folyamat indult el ezzel. Én azt mondom itt még nincs vége, megoldást fognak taláni a platformfüggetlenségre és a tartalmak védelmére egyaránt úgy, hogy ne okozzon garanciavesztést. Ez a felhőszolgáltatásokkal könnyen megoldható lesz.
-
Legendd
senior tag
Ne haragudjatok, ha hülyeséget kérdezek, de inkább iOS-ben vagyok otthon
Ez a zártság ugye nem azt jelenti, hogy ha letöltök egy .apk fájlt, akkor nem tudom rárakni? Vagy hogy nem lesz mappák kezelése mint iOS-en?
Ez a 10-16 óra üzemidő erősen elgondolkodtat, hogy leváltsam a 4830TG-met, ezért kérdezem
Köszönöm!
-
matteo_szg
őstag
Íme a teljes hivatalos válasz a bootloader témában:
Regarding the bootloader, the reason we chose to lock it is due to content providers' requirement for DRM client devices to be as secure as possible. ASUS supports Google DRM in order to provide users with a high quality video rental experience. Also, based on our experience, users who choose to root their devices risk breaking the system completely. However, we know there is demand in the modding community to have an unlocked bootloader. Therefore, ASUS is developing an unlock tool for that community. Please do note that if you choose to unlock your device, the ASUS warranty will be void, and Google video rental will also be unavailable because the device will be no longer protected by security mechanism.
-
Agro
senior tag
Gun Brossal játszok elég sokat, home gomb megnyomásával kilép, de véletlenszerüen még egyszer se nyomtam meg, pedig közvetlenül a célzó kontroller melett van... nem értem mi a baj a home gombbal. Használtad már vagy tapasztaltad, hogy ez kellemetlenséget okozott? Mert nekem még soha
-
Agro
senior tag
"ASUS Taiwan just released an official statement, which covers some aspects we would really love to know: 1) ICS will be pushed to devices around the world on Jan 12th (woot!) 2) GPS problem is mainly due to the aluminium backplate on the device. they won't be able to do much about it, that's why they removed the GPS from the specs on various sites to avoid causing any misunderstandings among users. 3) BOOTLOADER: they won't unlock the bootloader, and the purpose of locked bootloader is to support media renting service on the device and its stability. BUT, they are working on releasing a bootloader unlocking tool for those users who would like to unlock it. however, the use of this unlocker tool wil void the warranty immediately."
Ez így a bootloaderrel kapcsolatban fair lépés szerintem.
De azért a GPS-es cucc eléggé szánalmas...
-
gybazsi
senior tag
A fórumot olvasgatva (és saját véleményem szerint is) ez elég nagy öngól most az Asus-nak.
-
kutkut
addikt
Nyilván nem csak ez nem tetszik, csak nem akartam kifejteni.
A goolge sem tetszik ezzel a galaxy nexussal. Túl nagy kijelző, 16:9-es képarány... (Persze így elviselhető, hogy minden oldalon le van foglalva egy sor a kereséshez, egy másik meg a gomboknak. Csak ha az ember nem a homescreenen van vagy filmet néz, akkor már rohadtul fölösleges a 16:9. Persze ez a 2 leggyakoribb tevékenység egy mobilon...
) Ja, gombok... Engem nagyon zavarna játék közben, hogy bármikor rányomhatok a home "gombra". Ilyenek... Bocs az offért.
-
hallerlaller
addikt
-
vicze
félisten
Hát nézd meg kicsit jobban a beállítási lehetőségeket, kicsit más mindegyiknél, másik a lehetősek a funkciók. Lehet neked fel sem tűnik, mert nem használod, de nekem hiányoznak, mert nem tudom pótolni. Még egy LG alap ROM is tud olyat, amit a többi nem, tényleg nem csak egy launcherből állnak a gyártói felületek.
-
kutkut
addikt
Hiba.
Azt miért nem közölte a kedves asus, hogy ne aggódjunk, mert 3 évig is lesz hozzá gyári support, aktuális verzióra 2 héten belüli frissítéssel?!
Mondjuk, nekem egyelőre drága játék ez a tablet világ, de sajnálom, akik ilyet akartak venni. Kezd nem tetszeni az android.
-
rankesz
veterán
válasz
matteo_szg #59 üzenetére
A fejleményekről tájékoztass majd minket légyszives
Kell csatlakozni a csoporthoz ahhoz hogy lássam a bejegyzéseket?
-
matteo_szg
őstag
Egy olyan témáról, amivel kapcsolatban feltételezések vannak egyelőre...hivatalos megerősítést vagy cáfolatot az ASUS adhat, nem az XDA vagy akármelyik híroldal...
ezért érdemes egyelőre higgadtan kezelni a dolgot...ha megerősítik, már van ok anyázni...addig csak feleslegesen tornásszátok fel a vérnyomást
-
Cyberpunk
félisten
Én például az utóbbi másfél évben most tartok a harmadik Android-os készülékemnél. Először volt Motorola Milestone-m, aztán HTC Desire HD, most meg Samsung Galaxy Note van.
A Motorola-t dobtam a support miatt, meg a készülék sem volt már túl jónak mondható addigra (kevés RAM). Aztán lett a HTC jó is volt szerettem is, de kevésnek bizonyult és kicsinek.
A Note felé meg érdekes az utam. 7"-os tabletem volt de túl macerás volt azt cipelgetni. ezért lett a tablet + okostelefonból a Note. Ezzel most révbe értem egy jó darabig, remélem.Eddig a Note-ot nem mokkoltam. Mivel sajnos mennie kellett szervizbe, és most arra várok hogy a bolt ahol vettem ki tudja cserélni.
-
-
Blyan
félisten
Nem mondtam, hogy a rossz rendszer miatt cserélsz, azért mert kell az újdonság, és itt szembetalálod magad a gyártó adta lehetőséggel, meg azzal a kérdéssel, hogy akkor mégis minek a mókolás?
Ugyan, pont erről beszélünk, tökéletesen mindegy, most mi van, az Asus kénytelen lesz változtatni.
Kíváncsi vagyok, hogy a Google saját tabletjére, mert az lesz/lehet az útmutatás. -
Cyberpunk
félisten
válasz
matteo_szg #59 üzenetére
Ja nálad a pont várjuk ki a végét.
#60: ezt nem is állította senki.
-
Félreértés, hogy azért cserélik, mert rossz a rendszer. Azért szokás cserélni, mert a változatosság gyönyörködtet. Én szórakozásból cserélek. Hol gyári, hol módosított gyári, hol MIUI. Egy éve csak ezért választottam ezt a telefont, amit használok, mert tudtam, hogy lehetséges.
Eddig komolyan gondolkodtam a Transformer Prime-on, de vártam a vásárlói visszajelzéseket. Íme, jó döntés volt.
Vegyen ilyet, akit nem érdekel a módosíthatóság. Ja, hogy az iPadet vesz. Hát ez cumi az Asusnak, elnézték a házszámot.
(#57) vicze1 Nagyjából launcher szint megtoldva pár buta fölösleges widgettel.
-
Blyan
félisten
Mert megtehetik, mert a gyártónak az a jó, ha veszik a termékeit, nem az, hogy az egy éves is ugyanolyan napra kész, mint a 3x annyiba kerülő újdonság.
Lóvé lóvé lóvé lóvé. Még több lóvé, ez mindenre a magyarázat. És működik, hiszen a mókolók is cserélik a telefonjaikat, szvsz átlag félévente.A felület pedig minden beavatkozás nélkül cserélhető.
-
vicze
félisten
De ki mondta hogy telepíteni kell? Egyszerűen a lehetőség legyen adott, mert az igazából nem fáj a gyártónak.
Életemben nem telepítettem PC-re Linuxot használatra, de nem vennék olyat, amire esetleg nem lehet, mert zárt a BIOS (Lásd Win8 mizéria).Vagy ha pl. a gyártó saját felülete nem tetszik, de a HW igen, akkor miért ne cserélhetném le valami másra?
Egyáltalán nem kell androidhoz mókolás hogy működjön (sőt átlag user messze kerülje el), de aki szeretné, attól miért kell a lehetőséget elvenni?
-
Kinder
senior tag
Szerintem ez az emberek 99%-át nem érinti.
Megveszi, használja, azt sem tudja, mi az a ciánmod.
A másik 1% -nak a tizede az a hardcore user, aki szákszolja már előre az Asust,
A maradék meg bár nem örül, de használja.
Nem lesz ennek semmi következménye.
( Nekem is androidos telefonom van/volt, volt cyanogen is, de nem haltam be tőle, most gyári 2,3,5 van, nincs vele semmi bajom. ) -
Blyan
félisten
válasz
Cyberpunk #49 üzenetére
De te ezt szintén kifizetted már egyszer amikkor megveted a készüléket. Mi itt a gond?
A gond az, hogy a gyártó (most éppen ez), a terméket úgy definiálja, hogy HW és SW, pont.
Ha nem akarja, hogy ennek bármi része sérüljön, akkor lezár és késdz.Igen, az az ok, hogy vedd meg azt ,amibe szintén beleölték a megfelelő költséget, hogy jobb gyorsabb, vagy csak újabb, naprakészebb legyen.
Egységesítsen a Google, legyen Stock Android mindenre, és akkor majd lesz mindig frissítés is, amit majd testre lehet szabni - hiszen erről kellene szólnia eredetileg, de akkor hol a verseny a gyártók között?
Amúgy, ha a gyártók összefognának, és mindegyik lezárná a maga bootloaderét, akkor nem lenne miért picsogni, mert nincs alternatíva (a bár a kicsi kínai emberek akkor is belszarnának a levesbe). Az Android elég erős már ahhoz, hogy ez ne jelentse a végét, sőt, továbbra sem lenne ekkora mértékben testreszabható Mobil OS a piacon.
De ehhez nem elég tökösek, vagy csak nem elég szoros a szövetség. Passz.No mindegy, úgyis az lesz a vége, hogy kinyílik a zárt ajtó. Ez így volt már korábban is.
-
Agro
senior tag
-
matteo_szg
őstag
Lesz hamarosan egy official statement ebben az ügyben...javaslom, addig higgadjon le mindenki...
-
Cyberpunk
félisten
Azért sok esetben adnak a laptophoz Win-t is természetesen az árban benne lesz. De nem mindenkinél, és nem minden típusnál lehet OS nélküli gépet venni. Ergo ott is kifizettetik veled a rendszer árát. De mégsem csesztetnek ha mást használsz az eredeti rendszer helyet.
"Csak, hogy a gyártó azt nézi, hogy ölt bele pénzt, hogy AZ legyen rajta, amit ő rászánt."
De te ezt szintén kifizetted már egyszer amikkor megveted a készüléket. Mi itt a gond?
Itt tisztán az ok az, hogy vegyék meg az újabb készüléket is. És ez eléggé undorító magatartás szerintem.
De ez igaz természetesen más gyártóra is, ez az Android rákfenéje jelenleg a frissítési mizéria. Nem vagyok Android ellenes én is azt használok már jó ideje. -
Blyan
félisten
Hogy került ez ide?
Csak, hogy a gyártó azt nézi, hogy ölt bele pénzt, hogy AZ legyen rajta, amit ő rászánt.
A Windows azért más, mert az oprendszer a vásárolt termék opciója, ha akarok olyan HW-t veszek, amin semmilyen szoftver nincs, és én döntöm el milyen rendszert akarok rátenni. Másrészt, bármilyen Windows-t is teszel rá, az egy módosítatlan, a MS által kiadott termék, ami ugyebár licencköteles, ellentétben az Androiddal, tehát mégsem állja meg a helyét.Itt a gyártó az Android elkötelezettje, és igaz hogy az Android ingyé van, de látjuk, hogy annyira azért mégsem, és ha már költ az optimalizációra, a driverekre, sőt a szabadalmi háborúk okozta költségekre is, akkor szíve joga, hogy a befektetett pénzét úgy akarja hasznosítani, ahogy neki tetszik.
És igen, majd a nyomás hatására valszeg ez változni fog.
Az megint más kérdés, hogy vajon az Android még mindig miért nem jó, úgy, ahogy megcsinálták, és miért kell Custom Romok legyenek hozzá, de ez lenne a flame, amit kerülni kell, és nem is akarok, nem is fogok ebbe belemenni.Igazából azt nem értem, minek töri magát egy gyártó a saját felület elkészítése miatt, tök felesleges, egyszerűen telepíthetővé kellene tenni a Custom Romokat, hivatalosan, és le van a gond. Csak hát ugye a pénz az nagyúr.
-
tjb007
nagyúr
Teljesen érhető lépés, ezzel ki tudják védeni, hogy ne lehessen felhegeszteni rá a Win8 -at.
Az már egy másik kérdés, hogy meddig fogják tudni magukat tartani ehhez a megoldáshoz ha egyre nagyobb lesz rajtuk a nyomás. -
vicze
félisten
Na akkor inkább WP7 vs. Android flame?
Amúgy pedig az hogy lehet-e más OS rá rakni csak fejlesztő kérdése. Ugye ott a HD2, amire lassan nincs olyan OS, amit nem hegesztenek rá, csak driver kérdése az egész. (Szóval ez nem nyert.) A lehetőség megvan, ha a bootloader nincs lockolva a határ a csillagos ég. Ha nyílt lesz Bada és WebOS is, megfelelő driverrel mehet akár bármelyik nyitott androidos telóra. (Hogy minek az más kérdés, de a lehetőség adott.)
Na de mindegy... -
Rav3n02
senior tag
Ez egy elég hülye lépés volt sajnos
-
Cyberpunk
félisten
Igen ez lenne a legjobb persze amit te mondasz. De én itt maga az Android verziókra is gondolok.
Oké védje az érdekeit, de ha én már megvettem azt a készüléket, akkor ne akarjanak beszabályozni. Vicces mintha csak a használati jogot venné meg az ember. Tiszta gáz hogy például van nekem egy kijelző vagy gomb hibám és bukom a garanciát az miatt ha észreveszik, hogy akár csak root van. Persze az okos ember tudja hogyan kell visszaállni gyári állapotra, de akkor is. Ez engem nagyon frusztrál. És szerintem jogosan.
-
Blyan
félisten
De azért belátható, hogy nagyon nagy igazság van abban amit írt.
(#37) Cyberpunk
Amivel példálózol azért nem pont ugyanaz.
KB akkor lenne igaz az állításod, ha Android helyett WP7-et, iOS-t, Symbiant, Badat, stb (tehát egy másik mobil OS-t nem Androidot) lehetne felrakni, és ezt akadályoznák meg, holott nem így van, sőt erre nincs is lehetőség.
A gyártó csak védi a saját érdekeit. Elvégre az ő terméke ez. -
Cyberpunk
félisten
Más. Bocs a dupláért már nem fér bele a szerkesztési időbe.
Árulja el valaki miért jó minden eszközzel a custom rom-ok éllehetetlenítésére törekedni? Értem én mert valamivel el kell adni az új készülékeket is. Ez eddig rendben van. De ha én most veszek egy laptopot amin előtelepített Windows van. És ha én azt teszem utálom Linux párti vagyok. akkor ha gariztatnom kell valami oknál fogva. Ott nem küldenek el a melegebb éghajlatra, és a gari sem ugrik. Miért nem lehet ezt okostelefonoknál, és tableteknél is megtenni?
Ezzel csak azt érik el, hogy egyik gyártótól vándorol a nép a másikhoz. Ahol jobbnak látja a supportot például.
Persze tudom a többség totál technikai analfabéta és nem fórumozik meg minden. Azt sem tudja milyen verziójú rendszer van fent neki a gépén stb.. -
Az tuti hogy olyan androidos készüléket nem fogok venni, amire nem lehet ráhegeszteni a Cyanogenmodot.
-
Cyberpunk
félisten
Nem mintha vennék, de ez kicseszés, de elég nagy fajta.
-
keIdor
titán
Igy engem sem erdekel ez a tablet, pedig jelenleg ez a legjobb. Oke, hogy lesz ra 4.0 meg jo a gyari rom is, de ha 5.0-at mar tegyuk fel nem adnak ki ra, akkor baj van.
-
Agro
senior tag
válasz
-=Ghost=- #28 üzenetére
Akkor csak azt nem értem miért az android rendszert akarod lehúzni. Senki se írta, hogy tökéletes de a nyitottság az egyik nagy előnye egy iOS-hez képest. Itt nem a rendszerrel van a baj hanem az ASUS hozzá állásával vagy akármelyik gyártóéval, mert az vicc, hogy egy "sufni tuning" ROM-al többet ki lehet hozni egy telefonból vagy tabletből mint a gyárival.
-
feliks
senior tag
válasz
-=Ghost=- #25 üzenetére
Igen, vannak kísérletező kedvű emberek. Alapvetően viszont a gyári rom hibáit továbbiakban elviselni nem akaró emberek szoktak custom romot feltenni. Nekem SGS2 van, gyári rommal. fölösleges cserélni, jó ez is. Majd ha baj lesz vele, vagy ha nem les support, akkor cserélek, ez természetes. De addig minek vacakolni vele..? Viszont mondjuk egy Bladen nemnagyon lehet mást tenni, mert az alap pocsék.
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
kiskaktusz #26 üzenetére
Láttam az adást ez volt az első tablet aminek elgondolkoztam a megvételén. (Asszem le is írtam a forumában.)
-
kiskaktusz
addikt
válasz
-=Ghost=- #22 üzenetére
javaslom nézd meg a MA!TV azon adását, amiben ez a tábla szerepel... ez használható a gyárival is... csak éppen, ha valakinek nem felel meg, akkor ott a lehetőség a váltásra és még ott van a terméktámogatás is, mert könnyen elképzelhető, h nem lesz akkora supportja, amekkora a mostani hype a tábla mögött...
-
-=Ghost=-
őstag
Igen, igen ez szép és jó. Tehát akkor az sgs2jét még mindenki a gyári rommal használja ugye?
MostLassan egy éve jött ki, még kell hogy legyen hozzá support. Véletlenül sem csinálja senki, hogy hazaviszi a telefont és gyári rommal jóformán be sem kapcsolja hanem első héten repül rá miui, cm7 vagy akármi custom XDA ROM? Ilyen nincs. Mindenki csak a frissítésekért rak rá custom romot. Hogyne. -
feliks
senior tag
Ez igaz, ezért is írtam, hogy remélem érezni fogják az eladásokból, h nem tetszik a zárt bootloader az embereknek.. Viszont ha valaki megveszi az elsőt, és kifogy a supportból, akkor tudni fogja. És átkozni a céget, aki zárt bootloaderes cuccot csinált. ÉS akkor az adott ember ha lehet, sohatöbbet nem vesz az adott gyártótól..
-
-=Ghost=-
őstag
Milyen érdekes a sok elégedetlen androidos.
Persze az android tökéletes, nincs is jobb rendszer. (Mint ahogy -kicsit eltúlozva ugyan de- sokan hangoztatják.) Csak gyári állapotában használhatatlan, (A jelek szerint.) és ha nem tudom szarrá modolni, hogy úgy-ahogy működjön már nem is kell.
Ez sokat elmond egy rendszerről... -
feliks
senior tag
Viszont mondjuk a Motorola a terméktámogatás hiányába (is) bukott bele.. legalább 10-15 ismerőst tudnék iígy fejből mondani (plusz magamat) aki utálja a samsung telefonokat, de mégis azt veszünk, mert:
rendes romok vannal hozzájuk (SGS-ek, SGS2-k)
sammobile.com (azaz minden origi rom egy helyen, bármikor visszadobhatod)Soha nem vennék olyan telefont, amire nem lehet custom romot tenni, és ezzel az Androidosok egy jelentős része így van, tehát lehet hogy a termék életciklusa custom rom nélkül megrövidül, de megéri ez a gyártónak azon az áron, hogy elpártolnak tőle vásárlói..? (akik egyébként sem sokan lehetnek, mivel nem egy régi gyártó az Asus a tabletek piacán..)
-
Maxentius
addikt
Újabb zárt bootloader, újabb kihívás az xda-soknak, ami szintén meg lesz oldva nemsokára.
-
-
Whooly
csendes tag
Majd csak megtörik a hozzáértők.
-
kurtuzov
senior tag
Az, hogy ezzel vásárlókat veszít a cég, az eddigi hozzászólásokból is kiderül, szerintem kár még többször leírni. Inkább azt kéne boncolgatni, miért tették ezt?
-
lmisi
senior tag
Ez a közepes siker is az agyukra ment
Komolyan agyatlanok bizonyos döntéshozói szintek ezen gyártóknál. Le akarnak zárni mindent, de frissítést azt nem adnak. Most vagy legyen elsőrendű support a cucchoz. Értsd kiadás után 2 év alatt megjelenő összes android verzióra legyen upgrade 1 hónapon belül (megjelenés után).
Vagy legyen nyílt a bootloader, de inkább mindkettő.
Ez a prímizé is még a régi 3.2-el jött ki. Biztos hamar (Motohoz képest) ics frissítést, de 5-ös már nem lesz erre nagy eséllyel. 6-os végkép felejtős.
A tavalyi transzformátornak 4-es frissülése lesz, de mikor az homály fedi.
Elég drága kacat ez, hogy 1,5 év alatt elavuljon. A fene se fog költeni rá 180 ezret. -
feliks
senior tag
Egy fórum, negyed óra a hír óta, 5 elégedetlen ember, aki emiatt tesz le a vásárlásról..
Nem, biztos hogy jó üzletpolitika az Asusnak.. -
rankesz
veterán
Akkor ezt kihagyom
-
feliks
senior tag
válasz
solanthugor #4 üzenetére
Csak kérdés, hogy elég nagy-e, hogy az Asus észrevegye, hogy ez így nem lesz jó..
Mostmár csak reménykedhetnek majd a leendő tulajok, hogy meddig lesz, és milyen lesz a hivatalos support.. -
Agro
senior tag
Köszöntem szépen, így már én sem veszek
Tököm fogja hotspot funkcióval még a telefonomat is meríteni. Így se bír ki egy egész napot.
-
solanthugor
aktív tag
De mièrt? Kèrdezem èn. Amikor mindenki a nyìltsàg felè hùz, ez sajnos nagy negatìvum.
-
leslieke
Jómunkásember
Szemeztem vele, de így lehet, hogy kihagyom.
-
feliks
senior tag
Ebből sok elégedetlen ember és sok panasz lesz..
(annó pont hasonló okok miatt nem vettem XT720-as Motorolát..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- LEGO klub
- Steam Deck
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autószerelők, autószerelés
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Lenovo T14 Gen4 AMD R5 7540U/512GB/16GB/14" 2240x1400 2.2K felbontás IPS
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest