- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Én például az utóbbi másfél évben most tartok a harmadik Android-os készülékemnél. Először volt Motorola Milestone-m, aztán HTC Desire HD, most meg Samsung Galaxy Note van.
A Motorola-t dobtam a support miatt, meg a készülék sem volt már túl jónak mondható addigra (kevés RAM). Aztán lett a HTC jó is volt szerettem is, de kevésnek bizonyult és kicsinek.
A Note felé meg érdekes az utam. 7"-os tabletem volt de túl macerás volt azt cipelgetni. ezért lett a tablet + okostelefonból a Note. Ezzel most révbe értem egy jó darabig, remélem.Eddig a Note-ot nem mokkoltam. Mivel sajnos mennie kellett szervizbe, és most arra várok hogy a bolt ahol vettem ki tudja cserélni.
-
Félreértés, hogy azért cserélik, mert rossz a rendszer. Azért szokás cserélni, mert a változatosság gyönyörködtet. Én szórakozásból cserélek. Hol gyári, hol módosított gyári, hol MIUI. Egy éve csak ezért választottam ezt a telefont, amit használok, mert tudtam, hogy lehetséges.
Eddig komolyan gondolkodtam a Transformer Prime-on, de vártam a vásárlói visszajelzéseket. Íme, jó döntés volt.
Vegyen ilyet, akit nem érdekel a módosíthatóság. Ja, hogy az iPadet vesz. Hát ez cumi az Asusnak, elnézték a házszámot.
(#57) vicze1 Nagyjából launcher szint megtoldva pár buta fölösleges widgettel.
-
vicze
félisten
De ki mondta hogy telepíteni kell? Egyszerűen a lehetőség legyen adott, mert az igazából nem fáj a gyártónak.
Életemben nem telepítettem PC-re Linuxot használatra, de nem vennék olyat, amire esetleg nem lehet, mert zárt a BIOS (Lásd Win8 mizéria).Vagy ha pl. a gyártó saját felülete nem tetszik, de a HW igen, akkor miért ne cserélhetném le valami másra?
Egyáltalán nem kell androidhoz mókolás hogy működjön (sőt átlag user messze kerülje el), de aki szeretné, attól miért kell a lehetőséget elvenni?
-
Agro
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Azért sok esetben adnak a laptophoz Win-t is természetesen az árban benne lesz. De nem mindenkinél, és nem minden típusnál lehet OS nélküli gépet venni. Ergo ott is kifizettetik veled a rendszer árát. De mégsem csesztetnek ha mást használsz az eredeti rendszer helyet.
"Csak, hogy a gyártó azt nézi, hogy ölt bele pénzt, hogy AZ legyen rajta, amit ő rászánt."
De te ezt szintén kifizetted már egyszer amikkor megveted a készüléket. Mi itt a gond?
Itt tisztán az ok az, hogy vegyék meg az újabb készüléket is. És ez eléggé undorító magatartás szerintem.
De ez igaz természetesen más gyártóra is, ez az Android rákfenéje jelenleg a frissítési mizéria. Nem vagyok Android ellenes én is azt használok már jó ideje. -
vicze
félisten
Na akkor inkább WP7 vs. Android flame?
Amúgy pedig az hogy lehet-e más OS rá rakni csak fejlesztő kérdése. Ugye ott a HD2, amire lassan nincs olyan OS, amit nem hegesztenek rá, csak driver kérdése az egész. (Szóval ez nem nyert.) A lehetőség megvan, ha a bootloader nincs lockolva a határ a csillagos ég. Ha nyílt lesz Bada és WebOS is, megfelelő driverrel mehet akár bármelyik nyitott androidos telóra. (Hogy minek az más kérdés, de a lehetőség adott.)
Na de mindegy... -
Cyberpunk
félisten
Igen ez lenne a legjobb persze amit te mondasz. De én itt maga az Android verziókra is gondolok.
Oké védje az érdekeit, de ha én már megvettem azt a készüléket, akkor ne akarjanak beszabályozni. Vicces mintha csak a használati jogot venné meg az ember. Tiszta gáz hogy például van nekem egy kijelző vagy gomb hibám és bukom a garanciát az miatt ha észreveszik, hogy akár csak root van. Persze az okos ember tudja hogyan kell visszaállni gyári állapotra, de akkor is. Ez engem nagyon frusztrál. És szerintem jogosan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- Bestbuy játékok
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Filmvilág
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest