- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
200 dollárért megdobhatnának vele. Sajnálom a BB-t, pedig ez jó kis készüléknek ígérkezett.
-
JR.CSé
senior tag
Úgy érzem h occóság lesz ebből is mint annó a HP-nál
-
atoth
aktív tag
Egy blogban érdekes dologra hívták fel a figyelmet. A 485 millió USD az eladatlan készletek leírása. Feltételezve a 200 USD körüli gyártási költséget és a nullára leírást, ez 2,4 millió darab eladatlan Playbookot jelent! Ez valószínűtlenül nagy szám, úgy hogy kérdéses, hogy mi van e mögött.
-
-igu-
veterán
Ha időben megszórták volna emberi áron Európát a Playbook-kal, akkor most nem kéne nyígni.
Vicc, hogy sír a szájuk, de csak a zsírfejűek előtt a lehetőség, hogy erősen nyomott áron, nagy fanyalogva odalökjenek érte 200 dollárt.
Ha anno hozzájutottam volna, akkor mostanra már az újra gyűjtenék, nem pedig a csomagot várnám a tengerentúlról a régivel (amiért persze nem 200$-t fizettem).
Gondolom, Kanadában se ismernek más földrészt, akárcsak az USA-ban. -
kzoltann
aktív tag
Szokásos RIM lehuzos cikk
Amúgy most a 2.0 szoftverre koncentrálnak és lesz majd egy relaunch ujradizajnolt kulsovel. Most nagyon a marketingbe sem fektetnek szerintem (nagy hulyeseg karacsonykor). Amúgy maga a tablet szerintem nagyon jó. -
ryke1
tag
-
kapeti07
senior tag
Az a durva, hogy ahol meg tudják fizetni az árát ott sem fogy igazán. Magyarországon meg pláne nem.
-
feliks
senior tag
ha behoznák mo-n emberi áron, én is vennék.
-
kolosanyi
veterán
Adják itthon is kéccázé, majd jól rávetem magam én is. (Tudom, a bili...)
-
Rav3n02
senior tag
Most akkor pont ugyanaz történik mint a HP-nál is
-
Olyannyira hamar elfogytak a viszonteladói hálózatoknál, hogy mire másnap beszéltem a kinti ismerőssel, már nem volt belőle...
Szóva lelfogy az, ha 200 dodóért adják, nincs ebből probléma. -
Xaels
félisten
99$-ért viszem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Béta iOS-t használók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hobby elektronika
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Bluetooth hangszórók
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem nyílnak a Foldok?
- Synology NAS
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- További aktív témák...
- Gyorstöltős Power Bank - 10600mAh / 22.5W - Kedvező ár!
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple iPad Pro 12,9 Magic keyboard
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest