Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Yettel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Domxc
senior tag
200 dollárért megdobhatnának vele. Sajnálom a BB-t, pedig ez jó kis készüléknek ígérkezett.
-
JR.CSé
senior tag
Úgy érzem h occóság lesz ebből is mint annó a HP-nál

-
atoth
aktív tag
Egy blogban érdekes dologra hívták fel a figyelmet. A 485 millió USD az eladatlan készletek leírása. Feltételezve a 200 USD körüli gyártási költséget és a nullára leírást, ez 2,4 millió darab eladatlan Playbookot jelent! Ez valószínűtlenül nagy szám, úgy hogy kérdéses, hogy mi van e mögött.
-
-igu-
veterán
Ha időben megszórták volna emberi áron Európát a Playbook-kal, akkor most nem kéne nyígni.
Vicc, hogy sír a szájuk, de csak a zsírfejűek előtt a lehetőség, hogy erősen nyomott áron, nagy fanyalogva odalökjenek érte 200 dollárt.
Ha anno hozzájutottam volna, akkor mostanra már az újra gyűjtenék, nem pedig a csomagot várnám a tengerentúlról a régivel (amiért persze nem 200$-t fizettem).
Gondolom, Kanadában se ismernek más földrészt, akárcsak az USA-ban. -
kzoltann
aktív tag
Szokásos RIM lehuzos cikk

Amúgy most a 2.0 szoftverre koncentrálnak és lesz majd egy relaunch ujradizajnolt kulsovel. Most nagyon a marketingbe sem fektetnek szerintem (nagy hulyeseg karacsonykor). Amúgy maga a tablet szerintem nagyon jó. -
ryke1
tag
-
kapeti07
senior tag
Az a durva, hogy ahol meg tudják fizetni az árát ott sem fogy igazán. Magyarországon meg pláne nem.
-
feliks
senior tag
ha behoznák mo-n emberi áron, én is vennék.
-
kolosanyi
veterán
Adják itthon is kéccázé, majd jól rávetem magam én is. (Tudom, a bili...)
-
Rav3n02
senior tag
Most akkor pont ugyanaz történik mint a HP-nál is

-
Olyannyira hamar elfogytak a viszonteladói hálózatoknál, hogy mire másnap beszéltem a kinti ismerőssel, már nem volt belőle...
Szóva lelfogy az, ha 200 dodóért adják, nincs ebből probléma. -
Xaels
félisten
99$-ért viszem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A05s OEM LCD kijelző érintővel Fekete kerettel
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Nokia DT-900 vezetéknélküli töltő
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 27% - Corsair Hydro X XD7 RGB black (CX-9040005-WW)Pumpa/Tartály kombó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)