- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
xdx@
aktív tag
Nekem nagyon tetszenek a mostani telefonjaik is, de lehetne megint egy akkora áttörés,
mint két éve az HD2 volt. -
joey04
titán
itt a bizonyíték, hogy nehéz gazdasági helyzetben is lehet sikeres egy gyártó, ha jó termékeket tesz le az asztalra.
-
vitomi24
tag
Nem kèrdès,hogy ha android akkor nekem csak Htc jut az eszembe!Kèt èv Htc-zès után èn is Iphone 4S-re vàltok.
De ettöl mèg gratula a szèp teljesìtmènyèrt!
Ebböl is látszik ,hogy más cègek másolása nèlkül is lehet sikeres lenni(gagyi Nyamnyungra gondoltam). -
Dr.Anonymus
addikt
az USA legnagyobb okostelefongyártója lett a HTC, szóval az iPhone4S biztos veszélyes, de van honnan visszaesni:
http://www.portfolio.hu/vallalatok/telekom/lenyomta_a_htc_az_apple-t_es_a_samsungot_is.157707.html -
Maxentius
addikt
Jó lenne valami merőben újat látni a HTC-től szoftver és/vagy hardver terén, amitől újra eldobná mindenki az agyát, mint annak idején a HD2-től... akkor szvsz nyereségesek maradhatnának a konkurencia dömpingje ellenére is.
-
Blyan
félisten
Viszont úgy olvastam, hogy visszaesés prognozisztálnak a következő negyedévre, vagy talán már karácsonyra (kipukkanóban nincs is a lufi, de kicsit leereszt).
-
Most, hogy belegondoltam: a WM-es korszakomban több "édzstíszí"-m is volt, de sem Androidos, sem WP7-es készülékből nem vettem tőlük semmit. Nem tudom miért, csak így alakult.
Ettől függetlenül nincs bajom a céggel, sőt, nem csodálom az eredményüket, ugyanakkor az Alma új modellje biztosan megtorpantja/lassíja ezt a növekedést az év végén - nem csak az óceán túlpartján, de ezen a felén is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest