- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
ezek a programozok mar csak ilyenek
az elobbi post-ombol kiszedtem a linket (most visszatettem, mert hirtelen nem talalok jre-set, es jobban utananezni lusta vagyok), mert nem jre, hanem commons-fileupload, de azt sem pistike irja (apache cucca) es megis, volt benne egy olyan hiba, ami megfelelo user input hatasara vegtelen ciklusba kergette a kodot -
modeller
aktív tag
Szerintem te nem egészen érted miről van szó, de talán mindegy is.
Még jó, hogy gyorsan leszedted a hogyan triggerelhet user input egy lyukat kérdésedet, mert már éppen irtam volna egy LMGIFY-et, hogy tovább növeljem a szinvonalat...
"persze az általad linkelt cikk az egy osztály engedélyeinek kijátszásáról szól, nem pedig programozási hibáról"
Értem, tehát, ha az osztály engedélyei kijátszhatóak és ezáltal az egész java sandboxból ki lehet törrni és bármit csinálni az nem programozási hiba. Nyilván feature. Nem tudom miért kaphatta a legmagsabb veszélyességi besorolást az oracle-től, de tudod mit: nem is akarom tudni!
-
modeller
aktív tag
Nem kell bevninni bytecode-ot, rosszindulatú user input (vagy, ha api-t/service-t publikálsz, akkor egy service hivás is) triggelrelheti a lyukat.
(a lyuk már eleve ott van, hogy pl. egy hibás fgv-t hivsz, ami a frameworkben hibás. Tehát nem a lyukat kell kintről beletenni a kódba, hanem csak triggerelni, a framework hibáját)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest