- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
Jó hír! Hivatalos Xiaomi partner lett az Antelife. Ebből az alkalomból szinte az összes telefont árengedménnyel adják.
-
nemlehet
őstag
válasz
kakuk.tamas #35 üzenetére
Akkor el kell kezdenünk drogot termelni állami szinten és lesz öröm és bódottá
-
wertigo1984
őstag
válasz
kakuk.tamas #35 üzenetére
Megrendeled, kifizeted, megerkezik, kibontod, orulsz es villogsz hogy van egy qrva jo telod. Epp ez a lenyege.
-
kakuk.tamas
addikt
Rajtam kívül valaki észrevette a lényeget?
Nem véletlenül ezektől az országoktól várják a profitot, hisz vagy droghatalom, vagy k*rva...
Mondjatok egy olyan országot a tízből, ahol valamelyik nem teljesül...Asszem mi Magyarok várhatunk, hogy ide is jöjjenek... De most sírjak, vagy örüljek?!
-
nemlehet
őstag
válasz
-Faceless- #29 üzenetére
Ez mondjuk nem teljesen igaz, mert rá vonatkoznak a magyar törvények. Tehát pl 3 napon belüli csere kötelezettség stb.
-
atikó
őstag
nekem bejön mint márka csak nincs 2 kártyásban a csúcs teló.
-
halkow
őstag
nem lenne rossz ha bekerülnének a kínálatba
-
rellif
senior tag
válasz
-Faceless- #29 üzenetére
Bolt van.Ha van készleten amit szeretnél mehetsz érte.A többi igaz(sajnos)
-
géeles
aktív tag
válasz
-Faceless- #29 üzenetére
Persze, ha ez lap egy kínai lapja lenne az teljesen más...
Akárki jön ide bármilyen küldött, mindenki kínából hozza. -
géeles
aktív tag
A Xiaomi - nak van magyar elérhetősége nem feltétlenül kell kínából rendelni....
http://www.xiaomishop.hu/ -
wertigo1984
őstag
Nagyon szeretem ezt a markat, Paromnak Hongmi-t vettem, es nem csalodott benne o sem, en sem.
-
punky10
addikt
Még az sem biztos, hogy spórol rajtuk.Kérnek 3 konténer"olcsó"valamit, kapnak 3 konténer olcsó valamit...
Kérnek 3 konténer minőségi"valamit"kapnak 3 konténer minőségi valamit...Az is lehet, hogy ugyanott, ugyanazon emberkék készítették, csak más műszakban...Már az alapanyag minőségén sok lehet a haszon.
Régen is ez volt.Ma is ez van.Csak az eddig bedolgozó kínai gyártok kezdenek felnőni... -
vadkörte
addikt
Mert miért?
Már most is vásárolhatsz Xiaomi készülékeket. Igaz Kínából kell hozatnod és 99,99% az esély, hogy tréfás lesz, de aki ilyen vagy egyéb normális minőségi kínai telefont akar megoldja.
Egy ideje már nem evidens, hogy ami kínai az csak gagyi lehet.
2013. novemberétől van kínai telefonom, egy Huawei G700-U00, 2014 január óta portolt MIUI-val használom. Az építési minősége messze az árkategóriája felett van.
A MIUI-t is csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem véletlenül mondják a Xiaomi-ra, hogy a kínai Apple. Finom kis ROM tele apróságokkal amik eddig is megoldhatóak voltak, de csak külső app-okkal. Ez integráltan tartalmazza. -
FIREBLADE78
addikt
Valaki azt mondja meg,hol tudok rendelni neten ilyen csinai telefont? Illetve afa,vam megy e ra?
-
válasz
maximilian4 #20 üzenetére
Több külföldi teszten, review-n említik a két készülék közti megegyezéseket
-
Fr0z3n
őstag
Ez (is) max érdekesség lesz számunkra. De szerintem nem is baj.
-
válasz
maximilian4 #17 üzenetére
Biztos?
-
-
punky10
addikt
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Ahogy elnézem, nem a nagyhatalmakat akarják meghódítani, inkább a gazdaságilag gyenge országokban próbálkoznak.Ha ezt így folytatják, jövőre hozzánk is jöhetnek...
-
Az, hogy a témaválasztó kínai a külföldi szerver miatt van... Ez nem akadály a nemzetközi terjeszkedés előtt.
Mivel kínai a készülék, és onnan is jött.. Alapvetően azok még nem európai piacra készültek.
@Muffman01: Köze nincs a Xiaomi-nak a OnePlus-hoz.
A OnePlus-t ha valaki is forgalmazza majd az az OPPO lesz
Snapdragon 801 van a OnePlus One-ban
-
-Faceless-
őstag
válasz
MuzikJunkie #11 üzenetére
Én azt a hírt halottam fölröppenni, hogy a OnePlus One egyetlen forgalmazója ők lesznek. Ezt nem tudtam, hogy fognak itt is nyitni, de ha igen az fantasztikus. Ha már itt tartunk, akkor egy One-nak s801-el jobban örülnék.
Tudom, hogy az van benne, csak az antelife facebook oldalán tettek közzé egy képet, és a kommentekből ítélve lehet hogy van rá remény. Ez persze megint csak egy tipp szóval nincs érteleme, de na. Több mint a semmi.
-
MuzikJunkie
aktív tag
válasz
-Faceless- #6 üzenetére
2014-re ígérte az Antelife, hogy nyit Magyarországon warehouse-t. Mivel Olaszországot is 2014-re ígérték és meg is nyitották, így feltehetőleg nem kamu a dolog.
Persze ettől függetlenül majd akkor is kínában kell gariztatni a cuccot, legalábbis a Spanyol és Portugál vevőknek ez van warranty feltételek alatt.Amúgy az Antelife azt hiszem hivatalos Xiaomi, meg Lenovo dealer.
-
balazs1022
őstag
Igy tovabb Xiaomi! Jo uton halad!
-
Steve1207
veterán
+1, már 3-4 éve a fordított magyarnál se marad sok karakter csak elvétve, angol már akkor is rendben volt. Ahogy előttem is írják, max a tartalomszolgáltatós dolgoknál van pár karakter és annyi, de az ugye külső forrás, így elkerülhetetlen. De hogy ettől undorodni és ezért nem venni? Ez vicc azért és egy emberkével se találkoztam még, aki emiatt nem vette volna meg. (Ha a fele kínai lenne az emberek többsége akkor is rákattanna az UI miatt, ahogy tapasztaltam)
Portolt romnál pont erre nem is sok az esélyed miui oldaláról, ha a xiaomi oldaláról letölthető fullos rom-ot használod, ott az alap kínai progik is benne vannak ugye, de ezeket pont kiszedik a globális miui-nál.
-
carbapenem
tag
Tud valaki megbízható török vagy orosz web shopot?
-
válasz
-Faceless- #6 üzenetére
Figyi már
MX-2 az más márka , az Meizu.
-
-Faceless-
őstag
Nekem az is megfelelne, ha a magyar webshoppal szervezkednének valamit. Már az is elég lenne itt sok fórumozónak, ha legalább egy küldöttség lenne, ahova szervizeltetni leadod a telefont. Akkor meg azonnal instant best-buy az Mi-2, és note is.
Egyenlőre viszont, ha még US-ba sem terveznek, akkor nem sok esélyt látok rá...
#elírás forevör
-
nemlehet
őstag
Igen ez engem is érdekelne. Hongmim van, angolul használom, de semmi ilyet nem tapasztalok. Egyedül a Xiaomis shopból letölthető egyedi kínai témáknál van ilyen, hogy pl a lock screenen kínai karakterekkel írja a napok nevét de egyébként semmi más. Pedig már meg van majd fél éve és sehol sem találkoztam fordítási hibával vagy bent maradt kínai szöveggel.
-
Amúgy ezt Te hol tapasztaltad?
Csak mert volt nálam legutóbb Xiaomi
- egy szoftver update után 100%-ban magyarul kommunikált, mivel van magyar közösség , tudom nem megoldható, van aki használni szeretné , de ez a nyelvek közé simán bekerülhet.
- az angol is teljes volt, nem találtam kínai jeleket.Rengeteg Mi2S és Hongmi tulaj van idehaza... Less be a fórumba, mert ott találsz infókat.
-
Frozzy
őstag
igazából itt a rendszer "angolosításával" van néhol gond.. több helyen ugyan úgy kínai marad a cucc és így eléggé szar érzést kelt a dolog :/ hiába terjeszkednek ha megveszik és undorodnak tőle, hogy teli van kínai írásjelekkel.. :/
-
lenox
veterán
válasz
-Faceless- #1 üzenetére
Gondolom az alapjan valasztanak orszagot, hogy ott mennyi profitot remelnek. Ezek alapjan max akkor, ha valami miatt az eut probalnak egyben kezelni.
-
-Faceless-
őstag
Magyarisztánnak vajon van esélye fölkerülni a listára?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Tíz újabb országban is piacra lép a „Kína Apple-je" néven is emlegetett pekingi vállalat.
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest