Hirdetés
- Újabb infócsomag a Honor Win 2-vel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Mit segít az AI egy utazás során?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
MuzikJunkie
aktív tag
Jó hír! Hivatalos Xiaomi partner lett az Antelife. Ebből az alkalomból szinte az összes telefont árengedménnyel adják.
-
nemlehet
őstag
Rajtam kívül valaki észrevette a lényeget?
Nem véletlenül ezektől az országoktól várják a profitot, hisz vagy droghatalom, vagy k*rva...
Mondjatok egy olyan országot a tízből, ahol valamelyik nem teljesül...Asszem mi Magyarok várhatunk, hogy ide is jöjjenek... De most sírjak, vagy örüljek?!
Akkor el kell kezdenünk drogot termelni állami szinten és lesz öröm és bódottá

-
wertigo1984
őstag
Nem véletlenül ezektől az országoktól várják a profitot, hisz vagy droghatalom, vagy k*rva...
Mondjatok egy olyan országot a tízből, ahol valamelyik nem teljesül...Asszem mi Magyarok várhatunk, hogy ide is jöjjenek... De most sírjak, vagy örüljek?!
Megrendeled, kifizeted, megerkezik, kibontod, orulsz es villogsz hogy van egy qrva jo telod. Epp ez a lenyege.

-
kakuk.tamas
addikt
-
nemlehet
őstag
Ez csak annyi, hogy egy magyar közvetítőn keresztül rendeled meg a telefont drágábban, mint ha kínából tennéd. Nincs semmilyen szervíz, vagy küldöttség ettől függetlenül. Még rendes bolt sincs, csak egy weblap.
Ez mondjuk nem teljesen igaz, mert rá vonatkoznak a magyar törvények. Tehát pl 3 napon belüli csere kötelezettség stb.
-
atikó
őstag
nekem bejön mint márka csak nincs 2 kártyásban a csúcs teló.
-
halkow
őstag
nem lenne rossz ha bekerülnének a kínálatba
-
rellif
senior tag
Ez csak annyi, hogy egy magyar közvetítőn keresztül rendeled meg a telefont drágábban, mint ha kínából tennéd. Nincs semmilyen szervíz, vagy küldöttség ettől függetlenül. Még rendes bolt sincs, csak egy weblap.
Bolt van.Ha van készleten amit szeretnél mehetsz érte.A többi igaz(sajnos)
-
géeles
aktív tag
Persze, ha ez lap egy kínai lapja lenne az teljesen más...
Akárki jön ide bármilyen küldött, mindenki kínából hozza.
-
-Faceless-
őstag
A Xiaomi - nak van magyar elérhetősége nem feltétlenül kell kínából rendelni....
http://www.xiaomishop.hu/
-
géeles
aktív tag
A Xiaomi - nak van magyar elérhetősége nem feltétlenül kell kínából rendelni....
http://www.xiaomishop.hu/
-
wertigo1984
őstag
Nagyon szeretem ezt a markat, Paromnak Hongmi-t vettem, es nem csalodott benne o sem, en sem.

-
punky10
addikt
Még az sem biztos, hogy spórol rajtuk.Kérnek 3 konténer"olcsó"valamit, kapnak 3 konténer olcsó valamit...
Kérnek 3 konténer minőségi"valamit"kapnak 3 konténer minőségi valamit...Az is lehet, hogy ugyanott, ugyanazon emberkék készítették, csak más műszakban...Már az alapanyag minőségén sok lehet a haszon.
Régen is ez volt.Ma is ez van.Csak az eddig bedolgozó kínai gyártok kezdenek felnőni... -
vadkörte
addikt
Na igen. Nézd meg a Xiaomi madzagos fülesét. Prémium minőség, prémium hangzás, vállalható árral.
-
oszi666
őstag
Mert miért?
Már most is vásárolhatsz Xiaomi készülékeket. Igaz Kínából kell hozatnod és 99,99% az esély, hogy tréfás lesz, de aki ilyen vagy egyéb normális minőségi kínai telefont akar megoldja.
Egy ideje már nem evidens, hogy ami kínai az csak gagyi lehet.
2013. novemberétől van kínai telefonom, egy Huawei G700-U00, 2014 január óta portolt MIUI-val használom. Az építési minősége messze az árkategóriája felett van.
A MIUI-t is csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem véletlenül mondják a Xiaomi-ra, hogy a kínai Apple. Finom kis ROM tele apróságokkal amik eddig is megoldhatóak voltak, de csak külső app-okkal. Ez integráltan tartalmazza.Foleg ha belegondolunk, hogy kb minden telogyaros kinaban gyartat. Inkabb azzal lehet gond, hogy a kinaiak a minosegellenorzesen sporoltak regen. Ma mar abszolut vallalhato cuccok erkeznek onnan
-
vadkörte
addikt
Mert miért?
Már most is vásárolhatsz Xiaomi készülékeket. Igaz Kínából kell hozatnod és 99,99% az esély, hogy tréfás lesz, de aki ilyen vagy egyéb normális minőségi kínai telefont akar megoldja.
Egy ideje már nem evidens, hogy ami kínai az csak gagyi lehet.
2013. novemberétől van kínai telefonom, egy Huawei G700-U00, 2014 január óta portolt MIUI-val használom. Az építési minősége messze az árkategóriája felett van.
A MIUI-t is csak ajánlani tudom mindenkinek. Nem véletlenül mondják a Xiaomi-ra, hogy a kínai Apple. Finom kis ROM tele apróságokkal amik eddig is megoldhatóak voltak, de csak külső app-okkal. Ez integráltan tartalmazza. -
FIREBLADE78
addikt
Valaki azt mondja meg,hol tudok rendelni neten ilyen csinai telefont? Illetve afa,vam megy e ra?
-
Graphics
Jómunkásember
Mert az oppo valamikori korábbi elnöke alapította a céget? Az oppo miért foglalkozna velük? Ennyi erővel Hugo Barra a google-től ment át a xiaomihez. Keressünk a 2 cég között összefüggéseket, mélyebb kapcsolatokat? Szerintem ne.
Több külföldi teszten, review-n említik a két készülék közti megegyezéseket

-
maximilian4
addikt
-
Fr0z3n
őstag
Ez (is) max érdekesség lesz számunkra. De szerintem nem is baj.
-
Graphics
Jómunkásember
Az opponak kb. annyi köze van a oneplus one-hoz mint a xiaominak. Semmi.
Biztos?

-
maximilian4
addikt
Az, hogy a témaválasztó kínai a külföldi szerver miatt van... Ez nem akadály a nemzetközi terjeszkedés előtt.
Mivel kínai a készülék, és onnan is jött.. Alapvetően azok még nem európai piacra készültek.
@Muffman01: Köze nincs a Xiaomi-nak a OnePlus-hoz.
A OnePlus-t ha valaki is forgalmazza majd az az OPPO lesz
Snapdragon 801 van a OnePlus One-ban

Az opponak kb. annyi köze van a oneplus one-hoz mint a xiaominak. Semmi.
-
Graphics
Jómunkásember
Konkrétan a legnagyobb piacokra mennek... Ha megnézed ezek azok, ahol több olyan gyártó is jelen van a termékeivel.
Lenovo pl. csak 5 országban van jelen. / mobilok /
-
punky10
addikt
Magyarisztánnak vajon van esélye fölkerülni a listára?

Ahogy elnézem, nem a nagyhatalmakat akarják meghódítani, inkább a gazdaságilag gyenge országokban próbálkoznak.Ha ezt így folytatják, jövőre hozzánk is jöhetnek...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Graphics
Jómunkásember
Az, hogy a témaválasztó kínai a külföldi szerver miatt van... Ez nem akadály a nemzetközi terjeszkedés előtt.
Mivel kínai a készülék, és onnan is jött.. Alapvetően azok még nem európai piacra készültek.
@Muffman01: Köze nincs a Xiaomi-nak a OnePlus-hoz.
A OnePlus-t ha valaki is forgalmazza majd az az OPPO lesz
Snapdragon 801 van a OnePlus One-ban

-
-Faceless-
őstag
2014-re ígérte az Antelife, hogy nyit Magyarországon warehouse-t. Mivel Olaszországot is 2014-re ígérték és meg is nyitották, így feltehetőleg nem kamu a dolog.
Persze ettől függetlenül majd akkor is kínában kell gariztatni a cuccot, legalábbis a Spanyol és Portugál vevőknek ez van warranty feltételek alatt.Amúgy az Antelife azt hiszem hivatalos Xiaomi, meg Lenovo dealer.
Én azt a hírt halottam fölröppenni, hogy a OnePlus One egyetlen forgalmazója ők lesznek. Ezt nem tudtam, hogy fognak itt is nyitni, de ha igen az fantasztikus. Ha már itt tartunk, akkor egy One-nak s801-el jobban örülnék.

Tudom, hogy az van benne, csak az antelife facebook oldalán tettek közzé egy képet, és a kommentekből ítélve lehet hogy van rá remény. Ez persze megint csak egy tipp szóval nincs érteleme, de na. Több mint a semmi.
-
Frozzy
őstag
Amúgy ezt Te hol tapasztaltad?
Csak mert volt nálam legutóbb Xiaomi
- egy szoftver update után 100%-ban magyarul kommunikált, mivel van magyar közösség , tudom nem megoldható, van aki használni szeretné , de ez a nyelvek közé simán bekerülhet.
- az angol is teljes volt, nem találtam kínai jeleket.Rengeteg Mi2S és Hongmi tulaj van idehaza... Less be a fórumba, mert ott találsz infókat.
például nekem a téma alkalmazás rend szerint vissza áll kínaira a témák teli vannak kínai írás jelekkel meg stb.
rendszer szinten nicns sok. de péltául a témáknál már rengeteg. egy külön lezáró is teli lehet kínai jelekkel. -
MuzikJunkie
aktív tag
Nekem az is megfelelne, ha a magyar webshoppal szervezkednének valamit. Már az is elég lenne itt sok fórumozónak, ha legalább egy küldöttség lenne, ahova szervizeltetni leadod a telefont. Akkor meg azonnal instant best-buy az Mi-2, és note is.
Egyenlőre viszont, ha még US-ba sem terveznek, akkor nem sok esélyt látok rá...

#elírás forevör

2014-re ígérte az Antelife, hogy nyit Magyarországon warehouse-t. Mivel Olaszországot is 2014-re ígérték és meg is nyitották, így feltehetőleg nem kamu a dolog.
Persze ettől függetlenül majd akkor is kínában kell gariztatni a cuccot, legalábbis a Spanyol és Portugál vevőknek ez van warranty feltételek alatt.Amúgy az Antelife azt hiszem hivatalos Xiaomi, meg Lenovo dealer.
-
balazs1022
őstag
Igy tovabb Xiaomi! Jo uton halad!

-
Steve1207
veterán
Igen ez engem is érdekelne. Hongmim van, angolul használom, de semmi ilyet nem tapasztalok. Egyedül a Xiaomis shopból letölthető egyedi kínai témáknál van ilyen, hogy pl a lock screenen kínai karakterekkel írja a napok nevét de egyébként semmi más. Pedig már meg van majd fél éve és sehol sem találkoztam fordítási hibával vagy bent maradt kínai szöveggel.
+1, már 3-4 éve a fordított magyarnál se marad sok karakter csak elvétve, angol már akkor is rendben volt. Ahogy előttem is írják, max a tartalomszolgáltatós dolgoknál van pár karakter és annyi, de az ugye külső forrás, így elkerülhetetlen. De hogy ettől undorodni és ezért nem venni? Ez vicc azért és egy emberkével se találkoztam még, aki emiatt nem vette volna meg. (Ha a fele kínai lenne az emberek többsége akkor is rákattanna az UI miatt, ahogy tapasztaltam)
Portolt romnál pont erre nem is sok az esélyed miui oldaláról, ha a xiaomi oldaláról letölthető fullos rom-ot használod, ott az alap kínai progik is benne vannak ugye, de ezeket pont kiszedik a globális miui-nál.
-
carbapenem
tag
Tud valaki megbízható török vagy orosz web shopot?
-
Graphics
Jómunkásember
Nekem az is megfelelne, ha a magyar webshoppal szervezkednének valamit. Már az is elég lenne itt sok fórumozónak, ha legalább egy küldöttség lenne, ahova szervizeltetni leadod a telefont. Akkor meg azonnal instant best-buy az Mi-2, és note is.

#elírás forevör

Figyi már
MX-2 az más márka , az Meizu. -
-Faceless-
őstag

#elírás forevör

-
nemlehet
őstag
Igen ez engem is érdekelne. Hongmim van, angolul használom, de semmi ilyet nem tapasztalok. Egyedül a Xiaomis shopból letölthető egyedi kínai témáknál van ilyen, hogy pl a lock screenen kínai karakterekkel írja a napok nevét de egyébként semmi más. Pedig már meg van majd fél éve és sehol sem találkoztam fordítási hibával vagy bent maradt kínai szöveggel.
-
Graphics
Jómunkásember
Amúgy ezt Te hol tapasztaltad?
Csak mert volt nálam legutóbb Xiaomi
- egy szoftver update után 100%-ban magyarul kommunikált, mivel van magyar közösség , tudom nem megoldható, van aki használni szeretné , de ez a nyelvek közé simán bekerülhet.
- az angol is teljes volt, nem találtam kínai jeleket.Rengeteg Mi2S és Hongmi tulaj van idehaza... Less be a fórumba, mert ott találsz infókat.
-
Frozzy
őstag
igazából itt a rendszer "angolosításával" van néhol gond.. több helyen ugyan úgy kínai marad a cucc és így eléggé szar érzést kelt a dolog :/ hiába terjeszkednek ha megveszik és undorodnak tőle, hogy teli van kínai írásjelekkel.. :/
-
lenox
veterán

Gondolom az alapjan valasztanak orszagot, hogy ott mennyi profitot remelnek. Ezek alapjan max akkor, ha valami miatt az eut probalnak egyben kezelni.
-
-Faceless-
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Jövő héten New Yorkban gyújtja be a SpaceX a rakétákat
- Senki sem beszél róla, de újra elérhető két 30-as sorozatú GeForce
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Opel topik
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2023 M2 8GB 256GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)