- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- TKSTAR TK905
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi84
aktív tag
Nem értem mit keresnek itt a károgók? Betelt a Htc-Samsung-Iphone topic?Blackberryt nem divatbol vesz vki vagy azert mert ez a legjobb hardver.A Z10 volt a legjobb telóm,pedig elég sok volt.De azt megtartottam 2 évig.Semmi fagyás,semmi lag,kisablakba feltolsz mindent es fut tovabb szepen youtube video,stb.Verheti mindenki a samsungra es iphonera,divatmajmok 😁 A proci pedig ebben is bőven elég lesz,nem paksot akarom meghajtani,illetve az akksim sem akkora,mint ott..A 3gb ram pedig 1,5x akkora,mint a Z10-ben.Ott barmit inditottam el,700 mega maradt.Hova kell tobb?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Előbb április majd május eleje tűnt a piacra kerülés időpontjának, azonban úgy tűnik: legalább május végéig várni kell a KEYone megkaparintására.
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest