- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zol7
csendes tag
válasz
manchester85 #166 üzenetére
Először is tisztázzuk, hogy ez a topik az Iphone-ról, mint okostelefonról szól, és annak T-Mobile-os árazásáról, ezért felmerült, hogy egyáltalán megéri-e a készüléket hűségidő vállalásával venni, vagy sem.
Az a bizonyos hozzászólás [link], amelyik először hozta fel az 1500-as előfizetést azt írta "Nekem pl. kb. 1500 Ft-os a havi előfizetésem, amit csak telefonálásra használhatok, internetezni rajta nem tudok" ezért szinte biztos, hogy nem Like csomagja van, mert nem tud netezni rajta, tehát Te csak vélelmezted, hogy milyen csomagot használ... (és úgy tűnik, hogy tévedtél)
Erre válaszolt ez a hozzászóló [link], hogy szerinte az ilyen csomag nem igazán okostelefon kompatibilis, amivel továbbra is egyetértek.Nyilván a publikus csomagok mellett léteznek nem publikus, vagy korlátozottan elérhető tarifák is, mint pl. a Te Like-od. Hidd el, hogy nem kell többször leírnod, hogy milyen ügyesen ki tudod használni a csomagodat, én is a gazdaságos megoldások híve vagyok. Azonban ettől még továbbra is az a véleményem, hogy az olyan csomag, amiben mobilnet alig van vagy egyáltalán nincs, nem igazán kompatibilis egy okostelefonnal, mivel erősen korlátozza a felhasználást, ha nincs wifi a közelben. Én emlékszem még a betárcsázós net sebességére a 33,6K modemmel, nem kívánom se magamnak se másnak. Persze, ha neked elég, az a Te dolgod. Nem véletlen, hogy manapság már abban is verseny van a szolgáltatók között, hogy ki milyen sebességű netet ad a csomag mellé, mivel pl. egyre többen használják mobil hotspotnak is a készülékeiket.
Itt nem elméletről van szó, hanem véleményről, amivel egyáltalán nem kötelező egyetérteni.
-
Zol7
csendes tag
válasz
manchester85 #164 üzenetére
arra próbáltam meg felhívni a figyelmedet, hogy a Te 1500, forintos Like csomagod NEM általános, mivel korlátozottan elérhető (szabályos keretek között) és egyetértettem a hivatkozott hozzászólóval abban, mikor azt írta, hogy "Ne haragudj, de a 1500 forintos előfizetést és az okostelefon "rendeltetésszerű" használatát nem igazán tudom elképzelni."
senki nem mondta, hogy nincs ilyen, de ismétlem "ha igazán reprezentatív mintát néznék az okostelefon felhasználók köréből, akkor az átlag havi tarifaköltség jóval több lenne 1500, forintnál"
szóval erről beszélek... -
Zol7
csendes tag
válasz
manchester85 #121 üzenetére
nem a like díjcsomagból kéne kiindulni, ami csak egy szűkebb rétegnek érhető el, ráadásul más T csomagból nem lehet rá váltani, csak dominóból, vagy hordozni lehet kintről (ami ugye fő cél ezzel a csomaggal!)
ha igazán reprezentatív mintát néznék az okostelefon felhasználók köréből, akkor az átlag havi tarifaköltség jóval több lenne 1500, forintnál, szerintem erre akart utalni akinek írtál -
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #152 üzenetére
OMG azért a lehúzásnak is van határa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest