- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
válasz
AxBattler #123 üzenetére
Igen, megpróbáltam.
Szóval ha nagyon erősen benyomom akkor nekem is pattan, de eszembe sem jutott még soha ilyen erősen benyomni. Szerintem ez teljesen normális, mivel nem életszerű helyzet az ilyen extrém erősségű benyomás. Ez nem rezisztív kijelző! Nem kell erősen nyomogatni. -
joiner007
aktív tag
válasz
AxBattler #117 üzenetére
Most nálam is sima win 8.1 van, wimboot nélkül, de nekem picit több helyet foglal mint a wimbootos.
Igy teljesen belakva office-szal kb. 12 Gb a szabad hely.Hibernálást kikapcsoltam, de a lapozófájt meghagytam gyári értéken, mert ha lecsökkentettem 512-re, panaszkodott a rendszer, hogy kevés a memória.
-
joiner007
aktív tag
-
joiner007
aktív tag
válasz
Boonen007 #95 üzenetére
Egy androidos tabhoz kaptam egy otg kábelt, abba dugom a teló kábelét. Megy vele. Sima otg kábel.
Megpróbáltam penriveal azzal is jó, meg van egy 4-es usb hubom is, amibe be van dugva egy nyomtató, egy scanner, meg egy vezeték nélküli bill+egér. Emellett vettem ebayről egy hdmi-monitor kábelt. Így teljesen úgy lehet használni mint egy asztali gépet, ha arra van szükség.
Micro hdmi-hdmi átalakítóval pedig tvre tudom kötni. További beszerzéseim még egy tok+1 bluetooth egér, szintén ebayról. Így nekem teljes értékű a tab. Nagyon meg vagyok vele elégedve, sok év android tábla használat után.
-
-
joiner007
aktív tag
Navigáció a tabhoz. Ingyenes. Tesztelve, működik
http://navigatorfree.mapfactor.com/en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Nyaralás topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest