Hirdetés
- Háromféle Redmi 4 mutatkozott be
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- WayteQ blog: WayteQ xBook-60w ebook olvasó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barto
aktív tag
Bocsi félrenéztem a topic címet, hasonló az elnevezése az Excite-nak is. Sztornó a kérdésem.
-
Barto
aktív tag
Mi a különbség ez és az AT300 között? Lehet nem vettem észre a specifikációkban valamit. Azt tudom, hogy ez újabb. Az AT300 miért több egy 10-esel? Szeretnék venni egy tabot, és ez is esélyesek listájára került. Vélemények? Megéri a 85.000 jómagyar forintot?
-
ttt1
őstag
Hát nekem van egy R600as Toshiba notim 3 éve ugyanugy üzemel nincs baja,aksija 10%-t (igazából a teljes gyártási ciklus alatt 10%-nál aksival is megy 4-5 órát. Volt tegra2es tabletem,support valóban nuku de módosított szoftverrel egyébkén nagyon kellemesen használható volt, föleg abban az időben amikor az 1 magos gigaherces szarok voltak a csúcsok.Akkor az játszotta a full hd-t ...
-
fojuzer
aktív tag
Nos sajna csak"Android" ka mene-mene rajta.Ára hazánkban piszok HuFt lészen,ha a Win7-tekeregne rajta tán kapos lenne!Gazdagék igy is villoghatnak!
-
ilyen_85
senior tag
akkor kérlek magyarázd meg nekem, hogy miért is olyan jó, hogy van egy nagy rakat drága pénzen vett tegra only játél az accontomon, amit nem tudok használni, mert már nincs tegrás telefonom?
Értem én, hogy a verseny szükséges s a fejlődés mozgatórugója egy kapitalista világban, de lehet verseny anélkül is, hogy szoftveresen egyik vagy másik megoldáshoz kötik az embert.
Engem nem érdekel, ha valaki az elavult (vagy a dolgok jelen állása szerint kevésbé hatékony) megoldást használó tegrát használja, hát tegye. De ne legyen ez rám kényszerítve ... vagy ha ellenállok akkor nem használhatom a saját tulajdonom?
Részemről én ezt nehezményeztem remélem így már érted...
-
tjb007
nagyúr
válasz
errorcode06 #14 üzenetére
Az AT200-zal kezdődően már sokat javult a helyzet, de előtte a Toshiba tabletek leginkább a hulladék kategóriába tartoztak (legfőképp a Folio 100).
-
virkir
veterán
Érdekes.
Személy szerint úgy vagyok a dolgokkal, hogy megveszem beüzemelem aztán használom.
Ha megy nem bacctatom jó nekem amivel kijött már mörfi is megmondta ha működik ne akard elrontani, vallom ezt az elvet én is.
Került a családba egy Toshiba lapitopi, ár, érték, dizájnban akkor ez volt a legjobb azóta is teszi a dolgát hibátlanul.
Tehát az én mintám szerint nem rossz gyártó, remélem nem is fog változni. -
azopi74
addikt
-
Gusztáv
addikt
Szuper, már csak az olyan szoftverekből van hiány, amik igénylik az ekkora számítási teljesítményt (nem a játékokra gondolok, hanem az értelmes programokra, amikkel valami értéket is elő lehet állítani).
-
Zirowe
nagyúr
Toshibat soha senki semmilyen körülmény között ne vegyen!!!
-
Bambalazs
senior tag
Gyönyörű esztétikai tökéletességet láthatunk a harmadik képen. Az a lelógó műanyag darab egyszerűen zseniális...
-
tjb007
nagyúr
"ráadásul integrált 4G LTE modemmel rendelkező változatban is elérhető"
Még mindig nincs integrálva, csak opcionális, amiben integrálva van az a Tegra 4i (de annak meg a nevén kívül sok köze nincs a Tegra 4-hez).
(#1) errorcode06
Nincs sehol sem megemlítve, de feltehetően igen, FHD.
-
errorcode06
őstag
Kifejezetten tetszik. Főleg dokkolóval együtt.
A felbontás gondolom FullHD ugye?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Lencsevégre kapták a Toshiba bivalyerős processzorral szerelt tízhüvelykes táblagépét.
- iPad Air 6 256GBWifi M2 13" Megkímélt/2025.06.30.Apple Gar./Akku 100%
- Apple iPad 9, Space Gray, 64Gb, Wifi., 10.2'' Retina, + Pencil + billentyűzet
- Hibátlan, karcmentes Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 3 & Apple Pencil 1 - hibátlan állapotban
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest