- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- HMD Skyline - jó szerelés
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szimeonov
tag
Hát az előttem szólókhoz csak annyit tudok hozzátenni, hogy jelenleg két darab oprendszer van a gépemen, egy Win7, meg egy Debian Lenny.
Lenny-n szoktam dolgozni, mert sokkal gyorsabban futnak vele a munkamhoz szukseges eszkozok. Osszeizzadtam azt, hogy egy ati driver felmenjen de igy mar ha fimet (HD) akarok nezni, akkor nem kell hozza ujrainditani a gepet. A rendszer igy sem lett tokeletes, mert frissitette a kernelt, aztan az uj kernellel nem jon be a grafikus felulet rendesen, biztos driver problemak vannak, igy a regebbi kernellel inditom. Szerintem egy otthoni felhasznalonak sokkl kellemesebb, kenyelmesebb Windows-t hasznalnia, de munkamhoz jobban megfelel a dolog.
Win 7-bol talan a 7000-es valtozatot hasznalom, meg vagyok vele elegedve, en miota Win 7-et vagy Vista hasznalok meg virust nem kaptam el, csak AVG van a gepen. A rendszer telepites ota egy kicsit belassult, a linuxnal ezt nem tapasztaltam. Azert jo a Windows, mert sokkal tobb driver, meg felhasznalobaratabb programok erhetok el. Gondolok itt pl.: a nyomtatot felismeri a linux is, de win alatt sokkal tobb funkciot erek el a beallitasok kozott. Egy masik pelda CoverDesigner-t linux ala is szereztem egyet, de se a nyomtatomat nem ismeri (2 darabot ismer), a kezelese is elegge gaz. Szerintem ha megjelenik a Win7, s ha mar nem leszek diak, akkor beszerzek egy eredeti peldanyt, mert annyit meger a dolog, hogy ne szenvedjek barmiert ha fel szeretnem rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Crypto Trade
- Építő/felújító topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest