- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
azért a töredezettség sajnos nem ilyen egyszerű eset. pont most került szóba egy másik topikban a napokban ez a kérdés. én is úgy tudtam, hogy az ext fájlrendszerek nem töredeznek, de azért ezeket is ki lehet készíteni. például nekem a 2 hete frissen telepített rendszeremen a /home partíciójára az fsck 24%-os töredezettséget írt, aminek az oka valószínűleg, hogy elfelejtettem bejelölni amule-ban, hogy foglalja le előre a helyet a fáloknak.
persze az új kerneltől lesz már elvileg benne online töredezettségmentesítés, de most még nincs.
egyébként az ubuntu 8.10 nekem 2 perc felett bootolt, a 9.04 meg nagyjából 20 másodperc alatt.
látványos különbség.
-
Vitus
őstag
-
Vitus
őstag
Te meg indulatvezértelt, ok nélküli hozzászóló!
Egy értelmes indulattól mentes, hozzászólás írtam amiben semi rossz nem volt a Linuxról és írtam, hogy én is használom. Arról már nem tehetek, hogy megjelennek a keresztes lovagok és kifacsarják. Többet nem is szólok a témához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Új Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest