- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfdfdf
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #24 üzenetére
Sajnos tisztában vagyok ezzel. A "mai" játékok közül ritka ami megfog. Az utóbbi 3 játék ami lekötött : Oblivion ,Dota2 (rendszeresen játszok), Meg most ez az új wolf3d tetszett nagyon csak rövidke volt
-
TESCO-Zsömle
titán
Az a baj, hogy ez nem ilyen egyszerű. A játékoknak pont a grafika az egyik legdrágább része. Ahhoz, hogy 2014-es szintre felújíts, nem elég egyszerűen kicserélni pár textúrát, az egész motort cserélni kell, majd vagy megoldani a maradék régi résszel a kompatibilitást, vagy teljesen újraírni azokat is. Ez rengeteg idő, nem beszélve a költségekről, és ha már költségek, a bevételek érdekében konzolokra kell átírni elsőre, oda kell optimalizálni az irányítást és hozzá kell igazítani a nehézségi szintet a mai igényekhez, hogy minél nagyobb tömegeket fogjanak meg. Aztán az így elkészült játékot minél olcsóbban portolni kell PC-re, vagy éppen nem, és akkor lehet exkluzív a dolog.
-
Squirrel
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Rettentoen sajnalom, hogy ezeket a tipusu jatekokat ennyire hanyagoljak, emlekszem gimiben hany ejszakat, hetveget szantam rajuk. Szinte buszke voltam, mikor Lord Vadre siklojat kiserhettem TIE interceptorral. Vagy mikor a csataba megerkezett egy csillagrombolo es elsoportuk a rebellis bandat. Iszonyatosan bele lehetett elni magunkat ezekbe a jatekokba. Mar annak is orulnek, ha kiadnak ezeket a jatekokat egy az egyben csak mai szinvonalu grafikaval.
-
sTERNI
senior tag
válasz
cskamacska #5 üzenetére
Köszi, megnéztem.. így már értem, hogy miért kaszálták el.
-
sien
aktív tag
bár ne jutnának el fejlesztői anyagok béta állapotig attól függetlenül, hogy mekkora inkompetens borzalmak. ez azt feltételezné, hogy a vezető fejlesztők, design leaderek mindig kompetensek. teljesen hétköznapi történet, hogy bizonyos döntéshozói körök csak béta állapotban nézik meg. és ha akkora borzalom, jobb törölni a projectet és kitalálni valami marketingdumát.
-
Steve1207
veterán
Azért több project törlést hallani, mint, hogy mennyi minden készülne, pedig évek óta nem volt semmi érdemleges.
-
dfdfdf
őstag
Más címek : Mickey mouse return? Daffy Duck the sit lord?
-
xtremez
aktív tag
F2P ? Nem is kell, fújj
Rendes teljes árú vagy árkád címként olcsóbban jöjjön, ne undorító ingyenes kiadásban ahol mindent megvehetek.
-
Jól tették, mert csak egy ipari hulladék lett volna a neten található infók és videók alapján. remélem jön a Battlefront 3 is
Én nagyon bízok a Disneyben, szerintem jó kezekbe került a cucc. Marvel univerzumot sem tudta volna szerintem jobban megvalósítani és a nagyközönség számára fogyaszthatóvá tenni más cég ilyen jól. Várom a játékaikat és a filmeket is ebben a témában.
-
Tigerclaw
nagyúr
Azért fura, hogy egy bétateszt állapot környékén lévő játékot törölnek. Most vagy teljesen hulladék, de akkor nem jutott volna el a béta tesztig, vagy csak ideiglenesen tették félre valami nagyobb kaliberű, de szintén a fejlesztés vége felé tartó játék miatt, vagy egyszerűen ezt be akarják építeni egy nagyobb volumenű játékba. Pl. akarnak egy SW-s MMO-t és abba pont beleillik ez az űrcsatás játék.
-
Squirrel
őstag
X-wing, TIE Fighter vagy Alliance-szintu jatekok (es nehezseguek) nem keszulnek?????
-
cskamacska
addikt
Nem kár érte. Attól még nem lesz jó egy játék hogy SW gúnyába öltöztetik.
Star Wars Attack Squadrons Beta RageAki ilyen gyenge lövöldözős izét akar, annak továbbra is ott a The Old Republic űrlövölde része, a PVP Galactic Starfighter, meg a régebbi küldetés alapú Space Combat Ott aztán lehet bőven fizetni a fanságért.
-
Vannak fejlesztés alatt álló SW játékok?
A Battlegrounds-ot tudtommal a DICE fejleszti...Kár érte egyébként - a néhai Rogue Squadron-nak lehetett volna az utódja, multira kihegyezve. Még fizettem is volna érte.
-
sTERNI
senior tag
Na... szakadjanak meg.. előveszem megint az Alliancest akkor
-
alevan
őstag
Kár. Kíváncsi lettem volna rá.
A Transistor-ról nem lessz bemutató gamepod-on?
-
steven84
tag
Jól tették. Talán így valami nagyobb SW témájú játékra tudnak koncentrálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest