- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Szájber*
tag
Te elvagy Tévedve Baráton...Egy különbség van köztünk, hogy Te sírsz, mert nincs iPhonod és ezért fikázod mint állat, de ha megfogod haverod készülékét magadba csak-csak siránkozol hogy hoppá...ezzel most itt felmegyek msn-re net-re vagy megnézek egy youtube videót...Vagy csak zenét hallgatok vagy filmet nézek egy elég sütős kis displayen(Jelenleg ez a legnagyobb felbontással bíró kijelzőn)!Aztán visszaadod neki és fikázod, tovább miközben egy emilt nem tudsz elolvasni a kis alcateleden!Ja és Én...Én megfogom az iPhone 4 emet és gyakorlatilag akkor és ott és azt amit akarok!!!Bárhol Bármikor!!!(Nem vagyok APPLE FUN DE AMI JÓ AZ JÓ!!!)
-
Xero
nagyúr
Mac-ek legvonzóbb tulajdonsága a fém ház (MacBookot hagyjuk most ki) és az OS X. Hiába kerül 20-30%-al többe, ha ezek ott vannak és valakinek erre van igénye.
Nekem egy mobil eszköznél a szokásos programjaimra és dock connectorra van szükségem. Ugyebár a dock elég egyértelmű lévén, már van/volt ilyen eszközöm így a többi kiegészítő is ehhez van. Nem sznob dolog ez pusztán racionalitás.
Amúgy 3G-t vettem 28e-ért, 4-est elhozom hamarosan 80e-ért. Nem tartom irreálisan drágának egyáltalán. A mellé rakott szolgáltatást meg más készülékkel is használnám szóval az pont mind1!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Motoros topic
- OLED monitor topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Túra és kirándulás topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Opel topik