- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem lesz iPhone 19
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Na, olvassa vajon még valaki ezt a topicot? Itt egy csupa erő, csupa izom gyöngyszem, elég szép kivitelezéssel: DIY Perks: The folding suitcase that's an ENTIRE setup
-
cinemazealot
addikt
válasz
AxBattler #11 üzenetére
Neked milyen felhasználás miatt lenne jobb egy AIO gép akár egy notebookhoz, akár egy kisebb házba a monitor seggére szerelt mITX konfighoz képest? Magam miatt is sokat gondolkoztam ezen, de oda jutottam, hogy a billentyű/egér még mindig külön lenne, így annyira mégsem lenne egyben az az egybegép.
-
cinemazealot
addikt
válasz
tordaitibi #6 üzenetére
Mivel én dolgozom rajta, nekem nem lett volna alternatíva az Atom. A Pentium még csak-csak, de az elmúlt 2 év igazolta, hogy az i3-6100 teljesítménye 8 GB RAM-mal azért nem árt nekem. A gép fogyasztása még így is elég jó (igaz, ezek 230 V-os oldalon voltak mérve, így benne van a táp vesztesége is), alapjárat közelében (a használat 90%-a) még monitorral együtt is bőven 50 W alatt lennék. Egyébként (#7) icemad ötlete nekem is megfordult a fejemben, ezért is építettem bele egy olyan PicoPSU-t, amiről akár autóról is üzemeltethetném a gépet. Ha a jelenlegi használt (és akkor AIO alapnak szánt) monitor tápjában kikerülném az AC kört és direktben hajtanám a DC-t egy step-up konverterrel, simán működne a dolog.
-
cinemazealot
addikt
Tetszik.
Én is hasonlót terveztem 2 éve, csak én Mini-ITX méretű LGA1151 foglalatos lappal és egy 19,5"-es monitorral. Hordozható, akkuval szünetmentesített munkagépnek szántam, kellett bele a kraft, de még mindig külön-külön van minden alkatrész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Firefox
- Androidos fejegységek
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Gurulunk, WAZE?!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- 4G Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G11 - Ryzen 5 8540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest