- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
itthon teljesen mindegy, hogy jb vagy root vagy főzött tom. mindegyik "illegális"
-
joey04
titán
itt egyedül a pixelhiba az, ami hibára utalt. Az összehasonlítás érzésem szerint arra vonatkozik, hogy ha optimális esetet veszünk, és mind a 2 készülék működőképes, akkor az iPhone-t stabilabbnak, gyorsabbnak stb-nek tartja. Természetesen egy memóriahiba miatt fagyogató, vagy érintőképernyő hibás iPhone-t sokkal sz*rabb használni, mint akár egy totál bugos LG-t.
-
joey04
titán
Androidból nekem is volt 4 darab (saját tulajdon 3, egyet meg én felügyeltem, kb több időt töltött nálam, mint a tulajnál
) és én is megtanultam, hogy csak pénzkidobás. Sokat buktam eladásnál. Nemrég majdnem beleugrottam egy Sensationbe (te tudod is), de aztán győzött a józan ész. Talán majd egy WP7. Az még tetszik, csak arra meg kevés program van meg azok közül, amiket iOS-en napi rendszerességgel használok. Szóval azzal még várok.
30: most olvastam szifonon, hogy lehet, hogy megint az lesz. de most valóban nem az.
-
joey04
titán
JB után okosan pakolgass, mert kb hasonlóan instabil tud lenni, mint egy android
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged