- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Igen, csak aztán a tapasztalataim alapján rá kellett jönnöm, hogy fontosabb a normális fizikai méret, mint a hatalmas kijelző. Böngészni tényleg jobb, csak kezelni nehezebb.
Ami még zavar: Kijött az iOS5 tavaly októberben. Meg is kapta a 3GS és a 4 egyből.
Kijött a Mango ősz elején tavaly, meg is kapta minden készülék egyből.Kijött lassan 3 hónapja az Android 4.0 és a Galaxy Nexus kivételével nincs semmire még. Kivétel a Nexus S, de azon is bugos azt mondják. Ez engem zavar és nem kérek ebből. Bár Samsung és HTC csúcsmodellekre van már, meg Galaxy S-re is nem hivatalos, ami használható, de akinek olcsóbb készüléke van az se biztos, hogy megkapja egyáltalán.
Szerk.: Mondjuk a Galaxy S III-at azért elfogadnám másodtelefonnak, ahogy most van a Sensation. -
keIdor
titán
Hát figyelj, Androidból volt: Galaxy S, Galaxy S II, Sensation, és pár napig Arc is, míg helyrehoztam haverét. Olcsóbbak, mint az iPhone, de olyanok is. Ha ránézel az adatlapra látod, megint van egy i4 itt. Nem véletlen. Lehet az Android-ot is használni, csak az összes jobb merül a szar optimalizálás és az óriás kijelző miatt. No meg a legtöbb játék egy vacak port. Ha már el akarom ütni az időt sokkal jobban érzem magam iOS-en, minőségibb appok miatt. Meg ez kibírja a nap végéig, az Android-osok 33%-al kb. rosszabbul teljesítettek.
Valamint arra is rá sikerült jönnöm, hogy sokkal fontosabb az egy kezes használat nekem. (öregszem biztos)
Autóban, tömegben, akárhol sokkal jobban kézre esik az iPhone, mivel még "telefon mérete" van és nem félek, hogy egy kezes használat mellett leejtem stb.
Úgyhogy jön a 4S majd tavasszal. Bár kíváncsi vagyok a Galaxy S III-ra is, de nem veszek már, értelmetlen, nem való nekem az Android, túl igénytelen.Amit még vennék az a Lumia 800, csak a WP7 az már nekem is túl buta, zárt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged