Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Neked nem hótt halál mindegy, h ki hogy nyilvánul meg, vagy veri magát egy semmitmondó bejegyzésen rágódva?
Plusz az én mondatom logikailag nem alapozza meg a te mondatodat, ami után elpattogod magad a monitorod előtt, vagy éppen ráverejtékezel a jailbreak-es készülékedre.
Egyáltalán, nem látom az alapját annak, h vered magad.
Állítás egy /cikkíró/: legális a JB. Állítás kettő /tőlem/: illegális a JB, linkkel alátámasztva. Erre látom, h mellőzöd az önálló stílust, és ömlik belőled a Katica-csoport sértődöttsége: "szerinted erdekel valakit, hogy legalis, vagy sem?"
Szerinted ennek van több alapja, vagy Mr X hsz-ének: "Mert a droid fagy, merül, lassú, akad."
EZEK SZUBJEKTÍV dolgok az OBJEKTÍVEKKEL szemben. Szájhősködés.
Wiki: "A Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal."
Na, a jailbreak -> az iOS closed-source, tehát nem open, mint a kis robot. Gondolom, ez világos. Ha belenyúlsz egy oprendszerbe, módosítod a működését engedély nélkül, az ugyanúgy jogsértő. JB segítségével ingyen futtatod a torrentre feltöltött amúgy fizetős alkalmazásokat. Akkor miről beszélünk?!
Azért mert őstag vagy, nem jelenti azt, h mindent tudsz, nem jelenti azt, h a magas ló nyerge a te ülőhelyed.
Bumm. Okoskodtál egy fórumon. Én pedig állításra ténnyel feleltem. Miről beszélünk akkor? -
zolikaDB
veterán
Tök mindegy, h az-e vagy sem. Csupán ne pofázzunk hülyeséget, ha nem muszáj, főleg, h IT oldalon mozgolódunk. Én sem jailbreakelek, mert nem érzem szükségét. És egy olyan országban, ahonnan az alma indult világhódító útjára, ahol milliók adtak pénzt azért, h 0.9$-ért letöltsék Snoop Dogg dalait, holott volt torrent meg warez, pont megengedik ezt. Lehet van oka.
Amúgy meg a kutyát nem érdekel, amíg nincs baja belőle. Plusz mióta megvan a 3GS-em, nem volt újraindítva, tökéletesen ment minden és megfelel minden, akkor minek?
A hülyeség kérem, ezen van a hangsúly. -
zolikaDB
veterán
De. A jailbreak ILLEGÁLIS!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPhone topik
- Autós topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tenisz topic
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged