Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zolikaDB

veterán

válasz zH. #59 üzenetére

Neked nem hótt halál mindegy, h ki hogy nyilvánul meg, vagy veri magát egy semmitmondó bejegyzésen rágódva?
    Plusz az én mondatom logikailag nem alapozza meg a te mondatodat, ami után elpattogod magad a monitorod előtt, vagy éppen ráverejtékezel a jailbreak-es készülékedre.
    Egyáltalán, nem látom az alapját annak, h vered magad.
    Állítás egy /cikkíró/: legális a JB. Állítás kettő /tőlem/: illegális a JB, linkkel alátámasztva. Erre látom, h mellőzöd az önálló stílust, és ömlik belőled a Katica-csoport sértődöttsége: "szerinted erdekel valakit, hogy legalis, vagy sem?"
    Szerinted ennek van több alapja, vagy Mr X hsz-ének: "Mert a droid fagy, merül, lassú, akad."
    EZEK SZUBJEKTÍV dolgok az OBJEKTÍVEKKEL szemben. Szájhősködés.
    Wiki: "A Warez egy internetszleng-kifejezés, ami a jogvédett tartalmak jogsértő terjesztésére utal."
    Na, a jailbreak -> az iOS closed-source, tehát nem open, mint a kis robot. Gondolom, ez világos. Ha belenyúlsz egy oprendszerbe, módosítod a működését engedély nélkül, az ugyanúgy jogsértő. JB segítségével ingyen futtatod a torrentre feltöltött amúgy fizetős alkalmazásokat. Akkor miről beszélünk?!
    Azért mert őstag vagy, nem jelenti azt, h mindent tudsz, nem jelenti azt, h a magas ló nyerge a te ülőhelyed.
    Bumm. Okoskodtál egy fórumon. Én pedig állításra ténnyel feleltem. Miről beszélünk akkor? :R

Új hozzászólás Aktív témák