Hirdetés
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sdd2
veterán
Ma elindult a végállomásról a sofőr egy olyan busszal ami már először nem vette be a sebességet (Ikarus), a sarokig kb 150m-ert el is tudtunk úgy menni, hogy hol bevette a sebességet hol nem. A kanyarban már nem volt szerencséje így ott le is állt és mehettünk vissza a végállomásra. És naponta egy csomószor történik meg ez. Ezért fizetek a bérletért (ráadásul nemsokára 6000ft-ot) ? Max a felét fizetném ki.

-
kolosanyi
veterán
Hát nemtom, szerintem Budapesten igenis jó a tömegközlekedés. (Voltál mostanában vidéken, nem nagyvárosban úgy, hogy tömegközlekedéssel kellett utaznod? Kaposváriként tudnék mesélni az ottani helyzetről...
) Emlékeim szerint a párizsi közlekedéstől nagyon nem voltam elhalva, sőt szerintem bizonyos dolgok szarabbul vannak ott megoldva. Pl éjszakai járatokkal egy csomót bolyongtam, mire visszataláltam anno a szállodába, mert össze-vissza volt csak, nem pont olyan, ami érintette volna azt. Nappal nem volt gond, de összehasonlítva az itthonival, szerintem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet.A cikkhez: ezeknél teljesen elmentek otthonról. Leégetik az egész várost, országot egy nemzetközi, nagy sajtóvisszhangot kapó rendezvényen. Ilyet nem is hallottam még, mekkora idiótának kell ehhez lenni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő Gamer PC / Számítógép! Csere-Beszámítás!R7 1700X /GTX 1060 6GB /16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél) (ELKELT)
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Uj, Bontatlan,36 hónap garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kicsit jobb hallgatni ezt mint utazni a BKV-n 
De érdekes, hogy náluk ez ilyen frankón megvalósításra került, ez azért nem mondható el minden nyugati nagyvárosról. 
) Emlékeim szerint a párizsi közlekedéstől nagyon nem voltam elhalva, sőt szerintem bizonyos dolgok szarabbul vannak ott megoldva. Pl éjszakai járatokkal egy csomót bolyongtam, mire visszataláltam anno a szállodába, mert össze-vissza volt csak, nem pont olyan, ami érintette volna azt. Nappal nem volt gond, de összehasonlítva az itthonival, szerintem egyáltalán nem olyan vészes a helyzet.