- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
buherton
őstag
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Ne keverd a szezont a fazonnal. Ha abszolút mérést végzel, akkor fontos a mérőeszköz hibája, amit meg is szoktak adni mért jellemző nagyságának függvényében (jobb műszereknél hőmérsékeltet és az idő függvényében is meg szokták adni). Jelen esetben viszont kvázi differenciál mérést végzett, aminél gyakorlatilag el lehet hanyagolni a mérés hibáját, mert nem az abszolút értékre volt kíváncsi hanem a különbségre. Viszont a különbség mérésnél fontos a műszer felbontása, és szerintem te erre gondoltál.
-
Silentfrog
veterán
válasz
MasterDeeJay #7 üzenetére
Ezért van az,hogy az átlagembereket teljesen hidegen hagyja egy -25%-os fogyasztáscsökkenés egy modulnál.
Persze ahol rengeteg van egy gépbe,szerverbe,ott nem mindegy. Ott meg kérdéses,hogy a plusz ár kompenzálja e a fogyasztáscsökkenésből adódó áramszámlát. -
Silentfrog
veterán
válasz
MasterDeeJay #3 üzenetére
Én még ezt nem találtam leírva sehol,de lehetséges ,hogy reális a szám mert én egy ssd-vel fix proci feszültséggel próbáltam kimérni egyszer,vga nélkül Egy modult terheltem majd bele a másik modult és úgy is teszteltem,de nem láttam különbséget a fogyasztásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Honor 200 Pro - mobilportré
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest