Hirdetés
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- VoLTE/VoWiFi
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
Új hozzászólás Aktív témák
-
asvald
senior tag
Én eltudok ebben a játékban képzelni egy dayz verziót
Tutira lenne hangulata 
-
vigyori78
őstag
-
törölt tag
"a stúdiónak megvannak a maga gyökerei a PC-re való fejlesztésben"
Fogják is emlegetni őket sokat ha mégsem így valósul meg a dolog.
-
BlackSoft
addikt
Szóval ezek szerint nem az Ukránok fognak portolni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
AxBattler
félisten
Jön PC-re? Jesssz!

-
Petyyyyy
addikt
A demo jól néz ki. Egyik résszel sem játszottam, de ha ezt tényleg összehozzák, megfontolom mindneképpen.
-
huskydog17
addikt
válasz
djculture
üzenetére
Csak annyival egészíteném ki, hogy a Driver San Francisco esetében a játék nagyon gyorsan és stabilan megy, ott a megvilágítást, fényerőt rontották el, ugyanis a játék PC verziója valamiért sokkal sötétebb, mint a konzolos verziók, ráadásul nagyon fapados volt, azonban viszonylag a Driver SF volt az ukrán banda legelfogadhatóbb munkája.
-
Wlac
Ármester
Egy pillanatra megijedtem, hogy komolyan vett mindenki...

Amúgy alapesetben nincs bajom a Ubisofttal, ezer éve ők voltak a kedvenceim, mivel olyan játékokat hoztak el, mint a Splinter Cell széria, a Beyond Good & Evil, vagy a Prince of Persia sorozat. Aztán történt valami, és olyanná váltak, mintha mindenáron a PC-seket akarnák szívatni. A játékok optimalizálatlanságát még megérteném, mivel nem lehet mindenre időt/pénzt szakítani, a PC-s meg majd max fejleszt, de a másolásvédelemmel kiborítottak.
Az a fajta vagyok, aki megveszi a játékok 90%-át (igen, van, hogy először letöltöm, mivel manapság már demót sem adnak semmihez, és ha úgy vagyok vele, hogy jól sikerült a cucc, akkor megveszem, vagy várok addig, amíg csökken annyit az ára, hogy már megérje számomra), és ezért mérgel különösen, hogy az eredetisek folyamatosan szívnak. A Far Cry 3-as példa teljesen igaz, hiszen hiába rendeltem elő, jó egy napig nem bírtam játszani vele, míg a tört verzió vidáman muzsikált (mivel előrendeltem, ezért elvből le se töltöttem, így csak a boldog kommentelők tapasztalatait olvashattam epekedve). De nagyon jó példa még a Splinter Cell Chaos Theory, ami Win 7-en már csak trükközéssel játszható, de nem még véletlenül sem a játékkal van a gond; a DRM nem elég friss ahhoz, hogy futni bírjon oprendszeren.Ahogyan fentebb írták, az utóbbi Assassin's Creed játékok is gányul lettek optimalizálva, hogy még véletlenül se tudjon vele az ember olyan géppel játszani, ami szépen vitte az előző részeket. Persze, megértem én, hogy a konzolos eladások jobbak, a PC-n sok a warez stb, de amit csinálnak, az botrányos. Elhiszem, hogy magasról tesznek a platformra, de akkor legalább ne álljanak ki a mellüket verve, hogy nekik ez mennyire fontos terület, mert csak magukat járatják el azok előtt, akik kicsit is ismerik a munkásságukat. Nyilván egy új játékos még bedől az ilyen marketingdumának, de aki látta a korábbi játékaikat, az tudja, hogy minimum kétkedve kell fogadni az ilyen kijelentéseket.
Egyébként a The Division-t továbbra is várom, mivel nagyon jó játéknak ígérkezik. És igen, van esély arra, hogy a srácok megfelelően optimalizálják a cuccot, de minden azon múlik, hogy a vezetőség mennyire rugdossa őket, illetve szabja szűkre a határidőket.
A fentiek természetesen az én véleményemet tükrözik, szóval ha valaki nem ért egyet velem, az ne egyből fejletépéses támadással ugorjon nekem, hanem értse meg, hogy mindenki máshogy láthatja a dolgot.

-
wolfman
veterán
Az aláírásomban minden benne van.
-
-
GeryFlash
veterán
Na, ez így előzetesen nagyon jól néz ki, grafikailag szépen felmossa a padlót mindennel, elvileg itt már nem az a ,,műfizika" lesz mint amire az ócska frosbite motor képes, hanem normálisan minden hat mindenre, nem csak pár üveg törik és a scriptelt házak omlanak össze.
Reméljük a portolás nem olyan lesz mint amit az ukrán Ubisoft szokott odalökni a népnek -
djculture
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Persze most...nekem megvolt előrendelőibe szörnyű volt az optimalizálása, játszani nem lehett vele annyira lagolt a grafika pedig nem volt gyenge gépem minden más ment fullba.
Nekik ez a szokásuk kiadják hogy isten se tud játszani vele először majd 20 patch után végre játszhatóvá válik. Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier játékkal sincs már baj 1 év alatt megcsinálták
-
ripla
addikt
jelenleg 2 kiadó létezik ezen a bolygón, amelyek a legkártékonyabbak a pc-s játék iparra nézve. egyik az ea, a másik az ubisoft. mindenki döntse el megéri-e neki támogatni ezeket a senkiháziakat.
részemről mind a kettő ignore. -
Taposo
aktív tag
Na jah csak hát ha nincs rá bizonyitéka minek veri a nyálát
Meg sokan látom nem néznek egy picit se mélyebbre csak annyit látnak hogy Ubisoft holott eleve a Snowdrop motort a svéd Massive késziti mint pl. aGround Control, World in Conflict top minőségi játékok 
Hát igen és azért van rá sajna más példa is lásd djculture kolléga játékait, az más csapat annak köze sincs a The Division fejlesztéséhez

-
djculture
félisten
Hát azért az Ac sorozat legutolsó két darabjának pc változatát az ukrán barátaink eléggé összecsapták. Lásd hogy két 780gtx kell neki hogy minden felkapcsolható legyen full hd-ben

Itt egy lista az általuk kókányolt játékokról:
2011: From Dust (PC)
2011: Driver: San Francisco (PC, Mac)
2011: Assassin's Creed Revelations (PC)
2012: Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier (PC)
2012: Assassin's Creed III (PC)
2013: Assassin's Creed IV: Black Flag (PC)Mindegyik a fos portról híres..
-
Wlac
Ármester
Szerintem úgy van vele, hogy a "Tom Clancy" név ugyanolyan cím, mint a "Call of Duty", így az összes Tom Clancy által jelzett játék egy kaptafára készül.
Egyébként én bízok a Ubisoftban. A múltban sohasem hagyták cserben a PC-seket, és mindig is az volt a fő szempontjuk a játékok fejlesztésénél, hogy mi is jól járjunk. Ha nem így lenne, akkor az elmúlt években nem kaptunk volna ennyire remek játékokat, hanem be kellett volna érnünk az optimalizálatlan konzolportokkal meg szívhattunk volna a más kiadók által annyira erőltetett DRM-mel. Szerencsére azonban a Ubisoft nem az a kiadó, amelyik hagyná, hogy szerencsétlen vásárló a megjelenés napján csak a Far Cry 3 dobozát nézegesse, mert a szerverek túlterhelődtek, és így offline sem lehet játszani...

-
Ryder62
őstag
jah, persze.
AC4 vki?
-
-
xmaas
őstag
válasz
huskydog17
üzenetére
Ep ez a problema oregem hogy csak maga a cimme teljesen uj ahogy mondod , azzal egyetertunk csak a jatek maga az meg ugyan az kicsit megbolonditva par effektel es majd ruszkik helyett majd olunk ukranokat peldaul , azt megvan az innovacio lehet rohanni a boltba az "uj" csodat megvenni de ha nem erted semmi baj mea culpa hogy tul nagyok az elvarasaim

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
a múltkor nem tiltakoztál, b+... azt mondtad, nem is fájt. nem értem akkor

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Segítség!

-
Low Noise
senior tag
Nem hiszek a mesékben...
Szerintem nem is csak a portjaikkal van a gond hanem már az alapművek is problémásak, nem tudnak grafikai motort készíteni, de mégis erölködnek. pl Ghost Reckon Future Soldier.
5 patch után is kifagy ha felvan húzva a tesszelláció maxra, bár amióta AMD karim van nem próbáltam , de nvidian fagyott maxon.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
áhá...
add az ánuszodat, és el van intézve

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez lenne az egészben a lényeg..

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
jó, és ki fizeti ki a Tiédet?!
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Rendelj egyet nekem is.

-
- = Zk = -
félisten
noh, hol kell ezt előrendelni?!
-
krx21
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Például ITT egy...
-
dgabor80
tag
Milyen motort használ? Elég szép...egy gameplay-hez... Mantle lesz?
Ezt már így nyomják a legújabb konzolok? Akkor zárkózzunk fel gyorsan!!!
-
xmaas
őstag
Kivancsi vagyok mennyi resz lesz meg ebbol a Tom Clancy szarbol is, inkabb arra koncentralnanak hogy talaljanak mar ki uj jatekokat es nem ugyan arra a jatekra rahuzni picit jobb grafikat meg kicsit mas jatekmenetet azt szevasz megvan a nyolcadik rokabor is
-
alevan
őstag
A mai humor sarok megvolt

-
huskydog17
addikt
Jaj de ismerős, hol is hallottunk már ilyen kijelentéseket? Sok helyen, de köztük az Ubi ezt már többször is ellőtte, aztán pont az ellenkezője valósult meg. Az ilyen híreknek nem szabad hinni, majd akkor hiszem el,h a megjelent a végleges verzió, főleg a sok hazudozás és a Far Cry 3-mas átverés után.
Mondjuk, ha nem az ukrán stúdió fogja csinálni a PC verziót, már akkor jók leszünk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tényleg nem kell
Attól függetlenül remekül szórakoztam a játékkal 
-
Ellia
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Erre gondolt http://www.youtube.com/watch?v=mqnAbRpyqfI lényeg, hogy az ubi elég rendesen belenyúlt a Far Cry 3 prezentációjába az E3-on.
-
Lewzke
őstag
ez nagyon szép
-
ripla
addikt
ha annyi dollárom lenne, ahányszor ezt hallottuk már az elmúlt cirka 10-12 évben, akkor multimilliárdos lehetnék.

-
gyurcio
tag
Ha tisztességes pc verziót kapunk, azonnal vevő vagyok rá. Azért előbb megvárom a teszteket

-
D_r_u
tag
Azért a Massive nem az a tipikus egységsugarú Ubi-csapat, amelyik világéletében kozolközpontúan tevékenykedett. Mind a Ground Control, mind a World in Conflict korának legszebb játékai között foglalt helyet, annak ellenére, hogy stratégiák voltak, ráadásul a csapat csak PC-re fejlesztett, mielőtt az Ubi felvásárolta őket.
Szóval náluk tényleg megvan a megfelelő szakértelem, a kérdés inkább az, hogy a főnökség hagy-e nekik elég időt arra, hogy ezt ki is hozzák magukból. Mindenesetre nekik sokkal jobban hajlandó vagyok hinni, mintha teszem azt az Ubisoft Montreal ígérgetne ilyesmiket.
-
gyáliSanyi
őstag
Ezt már csak új generációs konzolokra csinálják, amik egy pozitív lökést adnak a PC verzióknak is. Szerintem szép lesz a grafikája, nem olyan mint a videón, de már komolyabb vasakra írhatják a játékot. Eddig az X360 és PS3 nagyon visszafogta a grafikai határt AC4-nél is, ha már a kolléga azt említette.
-
krx21
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Természetesen... Biztos megtalálod, mert vannak fent összehasonlító videók...
-
Bjørgersson
félisten
Sok ilyet hallottunk már.
(#7) krx21: Ultrán játszottál vele?
-
Chabe89
addikt
Pedig kivételesen egész jó lett a 4. rész az előzőhöz képest.
-
Manbal
senior tag
Persze jól fog futni, egy R9 290X-en biztosan... az AC4 után valahogy nem hiszek nekik.
-
v!ct0y
veterán
Ha az ubi mondja el is hiszem

-
Jani18
aktív tag
Az a baj,hogy sokszor hallottuk már ezt.De ne legyen igazam.Nagyon várom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 100%
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - GMR 16GB (2x8GB) DDR3 1600MHZ Memoria!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Tutira lenne hangulata 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

?
Meg sokan látom nem néznek egy picit se mélyebbre csak annyit látnak hogy Ubisoft holott eleve a Snowdrop motort a svéd Massive késziti mint pl. aGround Control, World in Conflict top minőségi játékok