Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 1stvan

csendes tag

válasz ^Boss #65 üzenetére

Nem a topikba tartozik, de egyetlen gondom a Safarival a könyvjelzőkezelés. Még operából mentettem könyvjelzőket, amit Chrome-ba csak html-ben lehetett átemelni. Azóta kissé káosz van, mert soha nem volt kedvem újrarendezni. Persze mikor áttértem Mac-re sima import a mentésből, így azóta is megvan a káosz, de Chrome alatt jobban megtalálom benne ami kell :-)
    Safariba is importáltam, de valahogy nehezen találom meg amit keresek. Ja és az Operában indult a gyorsindító oldal, a Chrome-ba találtam ilyen bővítményt és nagyon szeretem, mert csak rányomok és jön is az oldal. Safariban csak a böngészéseimből csinál ilyen gyűjteményt, de folyton változik.

• 1stvan

csendes tag

válasz cami][us #50 üzenetére

Régebben szerettem az Operát, mert az integrált levelezője egyszerű és jó volt. A Böngészés gyors. Aztán a Chrome lassan kinyírta, hiába tértek át már az Operánál a Chromiumra. Ráadásul így az integrált levelező is ugrott.

Most egy kis szünet után a régi csapat ismét csinál egy böngészőt ismét chromium alapokra...???
    Kipróbáltam. A Chrome-os bővítmények működnek rendesen. A keresőmotor választható. Vannak fülek, szinkronizálta a Chrome-os könyvjelzőket (jelszavakkal). Egy lélegzetnyivel lassabb mint a Chrome, jól néz ki.

Nálam Osx alatt egy nagy gond van, hogy a Magic mouse gestures nem működik (dupla ujjas vissza-előre), ami vicces, mert minden böngészővel rendesen ment eddig. Rákerestem és tényleg nem támogatja.

Szóval nálam ezért már kuka is. Majd, ha beleteszik jöhet újra!

Új hozzászólás Aktív témák