- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Huawei P30 Pro - teletalálat
Új hozzászólás Aktív témák
-
poirot
őstag
Észrevettem, hogy érdemes törölni időnként a a letöltések listát, mert rettenetesen belassul, mikor pl. az oldalsáv kapcsolót meg akarom nyitni. (Végül is érthető, hiszen nemrég több mint ezer bejegyzést, torrent, letöltést, stb. töröltem).
Természetesen a Vivaldiban törölt lista nem jelenti, hogy a letöltések mappából is törli, azt külön kell törölni az intézőben, total commander stb.-ben)
-
poirot
őstag
Vivaldi v.1.3.534.3 -ról kénytelen voltam visszaállni, az 1.2 stabil verzióra, mert az oldalak nagyítását teljesen elfelejtette, pontosabban olyan randomszerűen valamelyiket megjegyzi, valamelyiket nem.
-
poirot
őstag
válasz
Winnie The P #141 üzenetére
Megnéztem úgyis, hogy nem teljes ablakban mentem a linkre, akkor is kirakta teljes képernyőre a clipet.
Viszont lent, a klipnél ahol visszaállítom, egy hibaüzi link jelent meg, ha az egeret odahúztam, de ismétlem nem befolyásolta a full nézést. Nálad lehet a hiba.
A link:
https://support.google.com/youtube/answer/6276924
-
poirot
őstag
válasz
Winnie The P #137 üzenetére
Nálam müködik full-ba, de küld el a linket konkrétan erről youtube-os klipről, megnézem.
-
poirot
őstag
válasz
karldergroße #125 üzenetére
Hát azért még van mit javítani...
-
poirot
őstag
Néha szinte lefagy a Vivaldi egy egy szerű lap betöltésénél. Régebben ezt nem csinálta, vagy betöltötte vagy nem.
Tud erre valaki megoldást?
-
poirot
őstag
válasz
karldergroße #69 üzenetére
A letöltési mappát itt változtathatod:
vivaldi://settings/downloads/
Még szép, hogy a jelszavakat nem látja mindenki aki a gép elé ül.
-
poirot
őstag
válasz
Kurt Hectic #58 üzenetére
Azért van hiányérzetem, de ez az egyetlen böngésző, ami simán "áthozta" a régi Operából a könyvjelzőimet, a password-oket, a füleket lehet alulra rendezni, speed dial is van, ismétlem van még rajta mit javítani, de nekem ez a fő böngészőm, és az is marad, ha nagyon el nem szúrják.
-
poirot
őstag
Ti be tudjátok állítani, hogy minden oldalt pl.: 150 %-on jelenítsen meg ?
Valamelyiket megjegyzi, valamelyiket nem. Pedig a beállításoknál beállítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Update 07.17. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest