Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Rég hallottam már a Rambusról olyat, hogy fejlesztene. mostanában inkább csak a jogsértéseiért pereskedett.
Szóval Rambus fejlesztésre adta a fejét?"
Én úgy látom, hogy a hírben Kingston és Rambus van
Szerintem a Kingston fejlesztett, de a Rambust is be kellett venniük, hogy ne pereljék be őketMit várnál egy olyan cégtől, ahol több az ügyvéd, mint a mérnök, és a mérnökök egy része is azon dolgozik, hogy más gyártók technológiáit vizsgálja, hogy hol indíthatnak szabadalmi pert?
---
Szerverekhez, HPC-be biztos jó, szerencsére asztalra még egy ideig nem fog kelleni, jelenleg az i7 3 csatornája is alig mutat gyorsulást 2 csatornához képest, tehát a programok nem használják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- SkHynix 16GB (2x8GB) DDR5 5600MHz SODIMM, Laptop RAM
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- i3 proci + Esonic B250 mining alaplap + 8GB
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest