Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
"Rég hallottam már a Rambusról olyat, hogy fejlesztene. mostanában inkább csak a jogsértéseiért pereskedett.
Szóval Rambus fejlesztésre adta a fejét?"
Én úgy látom, hogy a hírben Kingston és Rambus van
Szerintem a Kingston fejlesztett, de a Rambust is be kellett venniük, hogy ne pereljék be őketMit várnál egy olyan cégtől, ahol több az ügyvéd, mint a mérnök, és a mérnökök egy része is azon dolgozik, hogy más gyártók technológiáit vizsgálja, hogy hol indíthatnak szabadalmi pert?
---
Szerverekhez, HPC-be biztos jó, szerencsére asztalra még egy ideig nem fog kelleni, jelenleg az i7 3 csatornája is alig mutat gyorsulást 2 csatornához képest, tehát a programok nem használják ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Google Chrome
- PlayStation 5
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest