- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Skylake-
addikt
"De .. tényleg szükséges lenne lecserélni az egybites userek desktop gépeit is linuxra, windows helyett?.. Ez tényleg szükséges? Jó lenne valakinek?
Sokan már azt se bírják, ha 2 alkalmazás ikonja felcserélődik. Vagy az egyiknek megváltozik az ikonja egy frissítés után."
Erre egyetlen dolgot mondok : XXXX - > 2007 : Symbian. 2007 -> iOS/Android. Ez egy vegtelenszer nagyobb valtas mint egy Winrol Linux, megis siman ment, sot nemhogy siman, az oksotelefon berobbant konkretan es itt nem annyi tortent, hogy mashogy nezett ki az ikon. A titok, hogy az iOS/Android egy negymilliardszor jobb es hasznalhatobb rendszer mint a Symbian volt , a ketto konkretan nem is emlitheto egy lapon akkora orbitalis kulonbseg van koztuk. Egyszeru, kell csinalni egy olyan linuxot ami azt jelenti desktopon, amit az iOS/Android jelent mobilon. Ha ez osszejon, a kutyat nem erdekli majd az ikon, meg kb semmi mas sem. A problema ott van, hogy a linuxnak jelen formajaban koze nincs ehez amit itt felvazoltam. Nem felhasznalobarat, nem bovitheto es a tobbi. Itt pedig nem arrol beszelek, hogy van e 100 kulonbozo gui, mert az full felesleges. Egyetlen jot kell csinalni (pl iphone) es akkor kesz a dolog. Arra celzok, hogy nincsenek software-ek.
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem lecserélni kell, hanem az kéne hogy alternatíva legyen, hogy verseny legyen a desktop OS-ek piacán. A M$ azért tud mindenféle mocskosságot meghúzni és túlárazni a rendszereit, mert ha tetszik ha nem, nincs alternatíva (a felhasználók többségének). Ezért nem értettem soha ezt "a Linux megválogatja a barátait" marhaságot, mert ezzel maguknak is ártanak.
A Win10 frissítés folyamatosan be volt rakva az opcionális frissítések közé, ha elrejtetted akkor is visszaette a fene. Az első alkalommal amikor nyomtál egy manuális update-et anélkül hogy végigbogarásztad volna az opcionális frissítéseket, ment is fel. Én speciel meg lettem vádolva, hogy titokban feltettem a Win10-et egy családtag notijára, mert hát ő tutibiztos hogy ilyet soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tudományos Pandémia Klub
- Autós topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Revolut
- SSD kibeszélő
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- Gigabyte Z370P + i7-8700K
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest