Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
Havernál láttam a játékot mert együtt vittük végig.
Nincs PS3-am mivel PC-s vagyok.De láttam mikor az arcok közelről mutatva nagyon ki vannak dolgozva, de ha te irányítod és meg fordulsz a karakterrel látod hogy máris spóroltak a kidolgozással, és valahol a hátér kaptam meg az az erőforrást.
PS3 legszebb játéka, és is ezt vallom.
De láttam valahol egy interjút ahol az mondták a Quantic Dream csapat hogy szebb grafikát is tudtak volna csinálni, csak a ps3 határát még így is túllépték.De PS4-re biztosan nagyon szép játékuk fog majd meg jeleni. Esetleg át írják ezt.
mcsabee Azért érte el ilyen lassan az 1 milliót, mert előtte meg jelent a The Last of Us, és a GTA5 is sok vásárlót csábított el. Egy szóval most 2013 év év végére nagyon jó játékok jelentek meg ps3-ra.
-
mcsabee
senior tag
Azért egy reader vote igencsak messze áll attól, hogy ez alapján két PS3-as exkluzív címet a teljes generáció legjobbjainak lehessen nevezni. Mielőtt félreértés esnek, mind a TLoU, mind a U2 kiváló játékok, de a legjobbnak nevezni őket igencsak szubjektív.
Másrészt a hírhez: "Mindezek mellé pedig még az is párosul, hogy az első 12 hetes időszakot vizsgálva jobban teljesített, mint a korábban említett Heavy Rain." - ez így ebben a formában fals információ. A Heavy Rainnek 1 hónap, és két hét kellett az 1 milliós eladáshoz worldwide, míg a Beyond: Two Soulsnak 2 hónap és 3 hét. Ez az én olvasatomban nem jobb teljesítmény, hanem rosszabb.
-
Sondi1986
addikt
Ha jobban megnézesd Jodie arcát a játékban nem mindig olyan szép kidolgozott, és ez néha a tájra is igaz, az árnyákokon is lehetett volna még faragni, de azt már a ps 3 nem komálta volna.
Mindegy ennél szebbet már nem tudnak csinálni ps 3-ra. ezt Quantic Dream mondta.studio kap egy rakas penzt a sony-tol az exkluzivitasert
Kap egy fix mennyiséget. De ha nem hódolnak be a Sonynak akkor ebből a játékból több platformra sokkal nagyobb bevétele lenne min csak ps3-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged