Új hozzászólás Aktív témák
-
Prof
addikt
Bocsi en csak PC-s szemmel nezem, nekem azok a jatekok amiknel a fele "jatek"idot animaciok nezesevel tolti az ember az interaktiv film kategoriaba esnek. Akciojatek az amiben 99%-ban akcio van.
De tudom, hogy konzoljatekok nagy resze ilyen - 1 perc animacio nyomj meg 2 gombot a kontrolleren 1 perc animacio etc -
Prof
addikt
válasz
scyllafren #28 üzenetére
Az szep, bar nem tudom milyen kozossegepito munka van mogotte, de megjelenes utan mindenki starbound-ot akart. Valoszinu a Steam frontpage jot tesz neki.
-
Prof
addikt
Nem rossz ez. Konzolon meg mindig megy a jateknak eladott interaktiv film moka.
Bar epp most jott PC-re is az Metal Gear.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged