- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 90 - modellalkat
- Motorola V3i - a szükséges plusz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Megvárom a három kamerás verziót.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
-
Griff55
senior tag
Kár hogy 7 szériát igényelt az, hogy "tüzetesen" vizsgálják meg az éppen kiadni készülő csúcskészüléket...
PS5 | iPhone 13 | Xiaomi Pad 6 8/256
-
Obyboy
addikt
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
Nem munkaeszközként használom a telefonomat de nem szeretek az alsó vagy a közép kategóriával kompromisszumot kötni így megveszem az aktuális nekem leginkább ár/érték arányban tetsző csúcsközeli telefont és 2-3 évig kiszolgál. Ezalatt lecsúszik a középkategóriába majd mikor kiöregszik cserélem.
"Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."
-
t72killer
titán
válasz
dajkapeter #1 üzenetére
Ezért fogok kihagyni 2-3 generációt. Az s7e-m egy s2g-t váltott, és a mostanit se tervezem 4évnél korábban cserélni.
A felbontás növelésében "holttérben" vagyunk: a teló olvasásához a QHD tökéletesen elég, és ezt az aktuális SoC rendesen meg is hajtja. A növelés a VR-cuccoknak kedvez, de az s7e-s VR-t próbálva ennek messze nem lesz elég a 4k, szemenkénti 4k - azaz ~8k-s kijelző (+minőségi optika a szemüvegbe!) kellene, hogy ne drótkerítésen át nézz egy legovilágot.
A teló többi részét nézve meg még sehol sincs az iparágban ad-s wifi (60GHz, extra átviteli képesség pl külső képernyőhöz v PC-hez), ill a telekom ipar is eléggé mocorog az 5G-vel, amit pont akkor dobnak majd piacra, amikor aktuálissá válik a csere.
#31: naja, és megtörve a trendet az utód már egyáltalán nem biztos, hogy egy 700$-os csoda lesz, lehet egy kínai apróság is hozza majd az elvártat ennek feléért...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
kromatika
veterán
Túl szép lett volna hogy igaz legyen.
-
Halkow.
senior tag
válasz
janeszgol #12 üzenetére
Van benne igazság amit írsz, de amíg lesznek reklámok és előfizetések, hitelek addig az iPhone és Samsung zászlós hajók feltétlenül a panelprolik + c. - k szakadt, retkes nadrágában fognak villogni, hiába is próbálnád bemagyarázni nekik, hogy havi 5-10ezerrel többet tehetnél félre magadra... egy középkategóriás telfon esetén ami neked 90% megfelelne.
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
A felsőkategóriában van értesítési LED, Qi töltés és jobb kamera. Nekem konkrétan ezek kellettek, de ezek egy közepes telefonból hiányoznak. Igaz, ha probléma lett volna kifizetni az új felsőkategóriást, akkor megvettem vona az elődmodellt (S6-ot) aztán kész.
Szerintem éppen a SoC az, amiből már a közepes telefonokban is elég jó van, bár engem a mobilos játékok nem érdekelnek.
Beruházásnál szokták nézni, milyen gyorsan hozza vissza valami az árát. Így munkaeszközként sem feltétlenül éri meg egy drágább telefon, attól függ.
[ Szerkesztve ]
-
-Skylake-
addikt
Sose ertettem, hogy aki nem munkaeszkozkent hasznalja a telefont, annak miert kell mindig a legnagyobblegujabblegdragabb ? Facebookozni meg jutubozni ott van a Xiaomi, brutal jo aron. Ha nem keresed meg az arat a telefonnak, akkor penzkidobas megvenni. Ha megkeresed akkor meg nem draga, akkor munkaeszkoz, befektetes gyakorlatilag. Elkoltessz valamire X penzt, hogy utana mondjuk Y*X et keress vele, akkor lehet a telefon egymillio is, mert Y* egymillio meg mindig tobb mint egymillio. (Persze Y>1)
Ha csak pusztan szorakozasbol kell, mer valaki azt erzi hogy sd835-on jobb a facse, az meg akkor ne sirjon hanem fizesse ki.[ Szerkesztve ]
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
slimshady
senior tag
Ez nem tul jo hir, mar nem mintha a dupla hatlapi kamera hianyozna, de a kijelzobe epitett ujjlenyomatolvaso nem lenne rossz. Sajnalom, ha tobb innovacio csak a Note szeriaval jon, mert nekem speciel a cerka nekem nem kell, inkabb akksit kernek a helyere illetve vajon mekkor kijelzovel jon a Note iden?
üdv.: SlimShady
-
Obyboy
addikt
Ezzel teljesen egyetértek. A csalódott vásárlóknak a samu helyében kiengesztelés képpen adtam volna a visszafizetés mellé egy 10 vagy 20%-os kedvezmény kupont amit egy másik samu termék vásárlásakor érvényesíthet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
#33253120 #25 üzenetére
Az is komoly probléma volt, ahogy pl. a notebookok akkujával előforduló gondok is komolyak. A Note 7-nél szerintem azért kapott ez különösen nagy visszhangot, mert
1, olyan készülékkel történt, ami enélkül is a figyelem középpontjában volt,
2, az első körös javítás megbukott,
3, a javítás azt jelentette, hogy magukat a készülékeket kellett visszahívni, amire ekkora darabszámban szerintem még nem volt példa a tech iparban,
4, hosszú szünet, közben találgatások, végül nem is adták ki újra a készüléket.Top 10 Product Recalls, nem a telefonokhoz tartozik, csak érdekességképpen.
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
méretet és technológiát érintve az volt. számomra viszont ettől nem került hátrébb a rangsorban a Samsung. bármelyik nagy gyártóval megtörténhetett volna, az Apple-nél is létezett a jelenség ugye, csak töredék méretben. szerintem előnye is volt a dolognak, mert erősen kereszttűzbe került végre, hogy mégis mi van a zsebünkben. félre ne érts, nem védem a Samsungot, ez fatális hiba volt, de én szemet tudok hunyni rajta más vonatkozások miatt.
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
ebben van ráció. valószínűleg volt egy, vagy több verzió, akár párhuzamos fejlesztés is, erre az esetre. a Note 7 fiaskót egyébként én egyáltalán nem tartom akkora gondnak, személy szerint. a Samsung ettől nem lett sokkal kevesebb a szememben (bár én nem szeretem, de bitang jók a telefonjai), valakinél már nagyon érett ez. várható volt, ha egy technológiát a végletekig préselsz, ez benne van.
[ Szerkesztve ]
-
Obyboy
addikt
válasz
Jeanne d'Arc #11 üzenetére
Kirobbanóan jó innováció volt Note7ben.
-
törölt tag
-
macskea
őstag
Le merném fogadni, hogy ezt nem mostanában döntötték el, csak maximum a kiszivárogtatás friss. Annyira feldúlná (feldúlja) a koncepciót, hogy egy még ilyen egyszerűsítő huszárvágás is mérhetetlenül sok kapkodást és ezáltal kockázatot jelentene. Ilyen senki nem vállalna be, pláne nem a Samsung a Note affér után.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
norbert0
csendes tag
Engem a Note széria mindig jobban érdekelt, a nagyobb kijelző miatt, de úgy érzem, egyre kevéssé mutat előnyt a kínaiakkal, pl. egy LeEco Le Max 2-vel szemben, úgy hogy már használtan csak elavult Note kapható kb hasonló áron, a kimaradt szériákkal
-
Vajga
tag
Meg gondolom a normális kinézet is a Note8-cal jön. Mert szerintem ez az S8 design ocsmány (persze kinek a pap). Vártam pedig ezt a telót, hogy na majd erre le tudom cserélni a Note 7-et, de hogy néz ez ki?! Ezzel a lekerekített kijelző sarokkal. Nem várok tovább, visszaviszem, és veszek valami olcsó sz*rt, ami a célnak megfelel... És biztos vagyok benne, hogy direkt csinálták csúnyábbra (mint a Note 7 vagy a Note 8), ami gusztustalan húzás ennyiért.
-
-
RaveForce
veterán
válasz
Jeanne d'Arc #11 üzenetére
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Hennet
aktív tag
válasz
Dr. 444Hertz #2 üzenetére
Nos a probléma ott áll be manapság, hogy baromi hangzatos stratégiákat állítanak fel a cégek a termékképzésre ("maradjon innováció későbbre is"?), csak az árképzést valahogy nem ehhez igazítják.
Rosszul gondolom, ha azt mondom, hogy a felső-középkategória lassan eljut(ott) arra a szintre, hogy ár-érték arányban ne kelljen csúcskészülékben gondolkoznia gyakorlatilag senkinek aki nem csak státuszszimbólumot akar egy telefontól?
"Ööü... Én meg már azt hittem, hogy mivan, pedig mégsem."
-
janeszgol
félisten
válasz
A Note kuriózum. És lehet még jobban ki fogja emelni a Samsung. Ma már egy középkategóriás telefon szinte(?) mindenre elég. Ott az A3 és A5 2017-es verziói. Kell azoknál több? Szóval megjelennek majd azok a márkák, amik kisebb rétegnek szólnak, de drágán. Legalábbis én így gondolom.
Ilyen Pl az MS Surface hibridjei is.[ Szerkesztve ]
-
Több innováció lehet az is, hogy csak ez fog robbanni.
(Na jó, ez nem jó poén.)
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
doooo
veterán
válasz
Hát... ez azért nem minden évben volt eddig így... maradjunk annyiban, hogy mindkét széria hozz újabb és újabb dolgokat.
-
Fall-N
veterán
válasz
Csak lassan már a kötelezőkön kívül nem nagyon lesz igazi újdonság. A Note 7 sem hozott (volna) nagy újdonságot az S7-hez képest. Valószínű, hogy a Note 8 (ha ez lesz a neve egyáltalán) is hozza a home gomb nélküli, nagy, széles kijelzős dizájnt.
-
joey04
titán
Papírforma.
-
Nebogipfel
csendes tag
Kíváncsi leszek a Samsung féle dupla kamerára, amennyiben tényleg lesz.
-
hoffman_
nagyúr
egy ilyen szenzort (és egyben home gombot) átrakni a telefon egyik végéből a gyakorlatilag legtávolabbi másik végébe, az utolsó etapban nem tűnik túl reálisnak. én úgy gondolnám, hogy ehhez szét kell bombázni a meglévő koncepciót, csatlakozó-kiállásokat módosítani, hátlapot, előlapot, stb. gyakorlatilag újragondolni a fél telefont. ez így ebben a formában a finisben szerintem hülyeség. vagy lesz átlátszó előlapi szenzor, vagy új üveg kerül előre és bekerül egy "hagyományos" szenzor. szerintem
-
-
tom5598
senior tag
válasz
áh.... látod ezt hamarabb kell mondani
sajna már elszálltak az árak, most a Holdnál tartanak
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dajkapeter #1 üzenetére
Meg hát eddig is úgy volt, hogy a Note hozza a lényegesebb újdonságokat.
Szóval ezzel nincs probléma.
(Csak ne szálljanak el az árakkal)iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU
-
dajkapeter
senior tag
Meglepő? Túl sok újat hozna az S8... Az S9-et is el kell majd adni, meg az N8-at is.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Elhangzott korábban, hogy a Galaxy S8 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és dupla hátlapi kamerával érkezik. Időszűkében ugyanakkor a tippek szerint ezek csak az őszi phabletben kötnek majd ki.
- HiMedia lejátszók
- MIUI / HyperOS topik
- OpenMediaVault
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Honda topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 88%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M6 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest