- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
Nem munkaeszközként használom a telefonomat de nem szeretek az alsó vagy a közép kategóriával kompromisszumot kötni így megveszem az aktuális nekem leginkább ár/érték arányban tetsző csúcsközeli telefont és 2-3 évig kiszolgál. Ezalatt lecsúszik a középkategóriába majd mikor kiöregszik cserélem.
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
A felsőkategóriában van értesítési LED, Qi töltés és jobb kamera. Nekem konkrétan ezek kellettek, de ezek egy közepes telefonból hiányoznak. Igaz, ha probléma lett volna kifizetni az új felsőkategóriást, akkor megvettem vona az elődmodellt (S6-ot) aztán kész.
Szerintem éppen a SoC az, amiből már a közepes telefonokban is elég jó van, bár engem a mobilos játékok nem érdekelnek.
Beruházásnál szokták nézni, milyen gyorsan hozza vissza valami az árát. Így munkaeszközként sem feltétlenül éri meg egy drágább telefon, attól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest