- Netfone
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
Nem munkaeszközként használom a telefonomat de nem szeretek az alsó vagy a közép kategóriával kompromisszumot kötni így megveszem az aktuális nekem leginkább ár/érték arányban tetsző csúcsközeli telefont és 2-3 évig kiszolgál. Ezalatt lecsúszik a középkategóriába majd mikor kiöregszik cserélem.
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
A felsőkategóriában van értesítési LED, Qi töltés és jobb kamera. Nekem konkrétan ezek kellettek, de ezek egy közepes telefonból hiányoznak. Igaz, ha probléma lett volna kifizetni az új felsőkategóriást, akkor megvettem vona az elődmodellt (S6-ot) aztán kész.
Szerintem éppen a SoC az, amiből már a közepes telefonokban is elég jó van, bár engem a mobilos játékok nem érdekelnek.
Beruházásnál szokták nézni, milyen gyorsan hozza vissza valami az árát. Így munkaeszközként sem feltétlenül éri meg egy drágább telefon, attól függ.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest