- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
-Skylake- #29 üzenetére
A felsőkategóriában van értesítési LED, Qi töltés és jobb kamera. Nekem konkrétan ezek kellettek, de ezek egy közepes telefonból hiányoznak. Igaz, ha probléma lett volna kifizetni az új felsőkategóriást, akkor megvettem vona az elődmodellt (S6-ot) aztán kész.
Szerintem éppen a SoC az, amiből már a közepes telefonokban is elég jó van, bár engem a mobilos játékok nem érdekelnek.
Beruházásnál szokták nézni, milyen gyorsan hozza vissza valami az árát. Így munkaeszközként sem feltétlenül éri meg egy drágább telefon, attól függ.
-
törölt tag
válasz
#33253120 #25 üzenetére
Az is komoly probléma volt, ahogy pl. a notebookok akkujával előforduló gondok is komolyak. A Note 7-nél szerintem azért kapott ez különösen nagy visszhangot, mert
1, olyan készülékkel történt, ami enélkül is a figyelem középpontjában volt,
2, az első körös javítás megbukott,
3, a javítás azt jelentette, hogy magukat a készülékeket kellett visszahívni, amire ekkora darabszámban szerintem még nem volt példa a tech iparban,
4, hosszú szünet, közben találgatások, végül nem is adták ki újra a készüléket.Top 10 Product Recalls, nem a telefonokhoz tartozik, csak érdekességképpen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- OLED TV topic
- Formula-1
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest