- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Smooth
senior tag
Én phonearenan K4 Note néven találtam ezt/hasonlót (kb ugyanez, csak arra 3GB RAM-ot ír).
Egyre jobban izgatja a fantáziám.
Kíváncsi lennék valós, érdemi különbségekre a Vibe X3-hoz képest - pl kamera kicsit részletesebben. Felbontás önmagában nem érdekel.
Erről a MediaTek chipről vannak vélemények/tapasztalatok?Cikkben is szereplő emag.ro oldalon 73k környékén van most, az emag.hu-n meg 90k (ED 100ért adja).
-
_Smooth
senior tag
-
Kisadi55
tag
Ennyiért már inkább egy Zuk Z1.
Tetszetős az is. -
Amúgy oroszoknál ez X3 Lite néven fut, tehát az elnevezéssel vannak bajok inkább
-
-
Kisadi55
tag
Gyengébb proci, nagyobb felbontás?
De miért nem a Helio sorozatból dobtak bele egyet?
100 000 Ft szerintem teljesen alaptalan. Max a webshop dobta fel így, én az A7000 (K3 note) - ból kiindulva a kinti árat olyan 40 körülire saccolnám. 100 még itthon is sok érte. -
-
Hát úgy látom akkor marad a tendencia, hogy AOSP alapú lesz minden, és a VibeUI-t elkaszálják...
Tetszik a telefon, de nekem nagyon hiányzik a Vibe.. Valószínű viszont ez egy szoftveres racionalizálás a Moto részéről.
Ami érthető is valamilyen szinten.
-
dlaj
őstag
Notiled: pipa
Gombvilágítás (ahogy tippeltem) nincs. Bár nem lepődnék meg, ha mégis bekapcsolható lenne, ugyanis olyan halványra sikerültek a gombok jelőlései, hogy normál fényben is alig látszanak.
Mindenesetre köszönjük brazil barátunknak a bemutatót!
-
Dulin
csendes tag
Ez most ugyanaz, mint a Vibe A7010? Mert sok helyen 8GB tárhelyet írnak, a videón meg 32GB. Egyébként G3 ugrik be először. Nagyon tetszetős. https://youtu.be/dDYZRxgo0lk
-
FireFox1996
őstag
szép a készülék.
-
tonerz
aktív tag
Tetszik ez a dizájn vonal, de mehetett volna bele inkább egy mt6795, vagy snapi 615.
-
kengyel
nagyúr
Jól néz ki !
-
törölt tag
Szép design, csak kár, hogy akkora keret van alul-felül. Úgy lenne igazán jó, ha addig menne a kijelző is, mint az üveg rész az előlapon, úgy kb 5,7-es képernyő menne ekkora házba, vagy elférne az 5,5-ös is mondjuk majdnem egy centivel alacsonyabb és fél centivel keskenyebb házban.
-
wolfman
veterán
Jó telefon, de 60-70 körül reálisabb lenne az ára.
-
-
dlaj
őstag
Notiled még talán lesz benne, de a gombvilágítást elfelejthetjük. (bár ne lenne igazam)
60-ért venném 6"-ban! (álmodik a nyomor)
-
Matada2.3
veterán
Korrekt felhozatal, csak kár, hogy az a hardver nem 100+ os telefonba való..
-
konczy3
senior tag
Nekem is Motorola ugrott be róla
Drága lesz még 100-ért is nem hogy 130-ért.
-
Fejvadi
nagyúr
Elég szép lett.
-
rdt89
addikt
Ha a Lenovo a Motorola alá tollja a cuccait, miért ad ki annyi telefont mostanában mint égen a csillag? Nem, hogy a régiekre dobnák inkább a frissítéseket, egyébként nagyon tetszik ez a telefon is, és a sztereó hangszóró érdemel egy ilyet:
. Arról nem beszélve, hogy mióta bejelentették, hogy megszűnik a Lenovo név és a Motorola Brand lesz helyette, sorra tolják ki magukból a szebbnél-szebb konstrukciókat.
-
Gymnova81
tag
válasz
sz.balazs.95 #5 üzenetére
+1
WP-s vagyok, de ezt a telót bevállalnám simán a rajta lévő droiddal együtt is. Ha egy jó szenzor kerül bele, még lehet veszek is egyet.
-
joey04
titán
Egyre jobban érződik a moto hatás a külsőn. ami jó.
-
Na, ezt a dizájnt nyugodtan folytathatnák
-
fornettisuti
veterán
helio x10 kellett volna bele. amugy dizajnra megvettek.
-
johnny500
tag
Nagyon szép telefon. Már egész Motorolásan néz ki.
-
Nem igazán értem már a Lenovo-t, de ez szép lett, igaz X3-as design.
A hardver tetszik, mert ez takarékosabb , mint a konkurensek, viszont remélem a kamerára végre fordítottak időt, vagy legalább szenzorból rendeset
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest