- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Ez részben igaz lehetne, de jelen környezetben szerintem nem az.
Ez már simán a "do or die" kérdés, amit felvetettem és szerintem nem opció már PC-n.
Amíg egy szint elég a vásárlónak addig nem kell előrelépni. Ez igaz. De PC-n épp azért halódik az egész játék, mert már tisztázva lett, hogy a mostani szint nem elégséges.
Szóval mégiscsak előre kéne lépni.Ha nincs előrelépés akkor jön a süllyesztő a 134. COD-dal.
Ha csak a konzolokig van előrelépés akkor az hogy menti meg a PC-t? Akkor vesz konzolt az ember és kész.
Egyébként meg ott a lehetőség a PC-ben, mivel igencsak erősebb a konzoloknál. Főleg a mostaniaknál, mivel konzol oldalon is kezd már menni a fanyalgás, hogy ez kevés. Nem hiába, mivel konzolban se nagyon használták még ki a heterogén jelleget , az igazi erejét.De a kérdés továbbra is az: kell-e a PC-s piac. Ha kell akkor előre kell lépni. Ha nem kell akkor lehet belesz*rni.
Szerintem van pár résztvevő azért akinek kéne. Hw oldalon is van még tétje szvsz, a Valve-nek is kéne, de szerintem a fejlesztőknek sem mellékes annyira mint látszik.De mondom: konzolon is van azért némi nyomáskényszer. Persze az újat is megvették, de 1-2 generáción át nem nagyon lehet ugyanazt a sz*rt eladni. Márpedig ott sincs másfelé kitörési lehetőség. Nem véletlen a mostani APU-s megoldás sem.
-
Xmister
senior tag
Viszont az OGL kb. meg is rekedt azon a szinten... Ez persze túlzás, de mindenesetre a DX szépen lassan elhúzott mellette, amíg az ARB éveket ölt újraírásokba, miközben az aktuális verzió létfontosságú funkciókat nem támogatott. Lényegében nem fejlődött elég gyorsan a hardverekkel.
Ha a Vulkan fejlődése tudja tartani a tempót a VGA-kkal, akkor szerintem most felé billen a mérleg.
A töredezettség engem is aggaszt, szerintem a következő lépcső egy köztes megoldás lesz, amolyan "közel-alacsony" szintű API, aminél a driver-en keresztül érik el a kártyát, de az op. rendszer beavatkozásait minimalizálva.
-
Xmister
senior tag
Csak korábban a DX alternatívája az OGL lett volna, ami a sok extension, meg az ősidőkben lefektetett alapok miatt nem volt igazi alternatíva.
Most viszont itt van a Vulkan, ami úgy néz ki fejlettebb, mint a DX, a nagyobb stúdióknak van már vele kapcsolatban ~1 éves tapasztalatuk a Mantle miatt, és a játékosoknál nagyon is elterjedt win7-el is kompatibilis. Ezek közül viszont a DX12-re semmi sem igaz.
Az már csak hab a tortán, hogy Linux/SteamOS kompatibilis is...
Én lepődtem meg a legjobban, mikor hallottam, hogy az Arkham Knight megy Linux-ra is. Ha egy Rocksteady, aki híres arról, hogy csak minőségi játékokat tesz le az asztalra, a Vulkan-t választja, és azt mondja, hogy megfelelő minőségben képesek kiadni egy ilyen kaliberű játékot Linuxra is úgy, hogy meg is érje (értsd minimális extra költséggel), akkor szerintem más stúdiók is meg fogják ezt tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Kompakt vízhűtés
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest