- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
10 milla? ez egy kicsit nem sok?
-
ibenny
senior tag
Ez a terv maximum akkor fog nekik sikerülni, ha ingyen osztogatják a cuccaikat.
-
tolts.hu
őstag
Problémamentesen megy nekem az 512 rammal.
-
vimes
senior tag
Legalább mernek nagyot álmodni...
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ahogy néztem ugyan az szinte, csak nincsenek benne a GSM részek, vagyis a telefonáláshoz szükséges dolgok
=Mentor=: hát az a 400MB is sok, nekem kb. 200 volt szabad az 512-ből. Alapből az AnTuTu is csak 360-at jelzett, többi el volt különítve GPU-nak stb.
Sok az a 400
És igaz, aki játszani is akar, ne ezt vegye.
-
=Mentor=
őstag
Az olcsó 7 colos Acer rákfenéje nem más mint az 512MB RAM, ez egy tabletnél már a használhatóság határárt súrolja... Tudni kell azt is, hogy abból a RAM-ból kb 400 mega áll rendelkezésre Tehát aki egy combosabb gammával akar játszani, vagy komolyabb dolgokat futtatni rajta, az sűrű anyázásra számíthat.
-
Sonyfan
tag
Ennyiért akár 2-3százezer tényleg elkelhet...
Manapság a táblagépek nagyon kelendőek.. -
HUNPablo
tag
Szerintem ez a tab kevés ehhez. Amúgy milyen ez a proci egy 6577-hez képest ?
-
lmisi
senior tag
X86-os tablet piacnak 1 baja van, hogy gyakorlatilag nincs is, így tényleg kicsi ott a verseny. Beleértve a pémiumszegmenst is.
Az asus jelenleg is nexus7ből havi egymilliót tól ki, ha nem többet és van más is neki. Ehhez képest Aceréknek muszály valami hasonló darabszámot jövendölni maguknak.
Nálunk a prémiumszegmens még arm fronton sincs, egyszerűen az olcsó kínai androidos tabletek letarolták a piacot. pl első a concorde és csak 3. a samu, alma valami 5. helyen.
Kollega is használt ipad1/2re esküdött, de azok kikoptak a piacról. Így a gyerekének csak vett olcsó androidos tabot, múlt héten az otthoni automatizáláshoz meg egy 2 magos wayteq-et. 35 ezerbe fájt neki, de egyszerően az olcsó 2 magos 1 giga ramos andis tableteknek nincs konkurenciája. Anno mint almáéknak az első 2 évben. -
csaabz
őstag
Ahhoz, hogy jól fogyjanak, növelni kellene a tableteik akksijának kapacitását...
-
satz18
őstag
A 30k-s kategóriában is vannak már kétmagos tabletek, a no-name gyártók felhozatalából. Sztem egy Acer szintű gyártó jobban jár, ha a x86-nál és a prémium kategóriánál próbálkoznának. Ott kisebb a verseny, és ahhoz jobban is értenek.
-
Az a baj hogy 150$ netto,és mire ideér abból 50k lesz
-
satz18
őstag
Sztem egy dokkolóst x86-os AMD vel, pl az új 1650-es APU-val, tarolhatnának sztem. Az kb minden igényt kielégítene, minden divatot követne, és a konkurenciát megelőzve (asus), hiánypótló eszközt adhatnának ki a kezük közül.
-
Crucio
aktív tag
Legyártani lehet, hogy lefogják, de eladni.. az már más
Amúgy hajrá, kell a konkurencia
Új hozzászólás Aktív témák
ma A tajvani gyártó komoly reményeket fűz az idei Android és Windows internettábláihoz.
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest