- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Android szakmai topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
nem azt mondom, hogy a Symbian nincs halálra ítélve - legalábbis okostelefonokon - de még mindig második helyen van. ez persze régiófüggő, amerikában - ahol az Apple és az Android is arat éppen - soha nem is volt sehol, de pl. Indiában toronymagasan az első jelenleg is.
-
donceleger8
őstag
Én viszont nem értek egyet! A Symbian még mindig a 2. az op rendszerek között, így az ios, a bada, a wp7 és egyebek az alternatívák egyenlőre!
"a Symbian kedvelőkön kívül senki nem fogja megvenni"
Ennek a mondatnak meg semmi értelme, mert ez elmondható az ios-ra, androidra stb... is!De ami ugye folytatódik, hogy aki kicsit is járatos az okostelefonok világában. Tedd hozzá, hogy csak szerinted, mert nem kell általánosítani. Elvégre én is járatos vagyok ebben a világban, és én pont ezért nem vennék ios, vagy android rendszerű telefont, csak Symbiant! És mivel még mindig 2. ez a rendszer, így jó páran, jó pár millióan így gondoljuk ezt!
A MeeGo-t viszont én is sajnálom, mert igéretes lett volna. Kár, hogy a Nokia a WP7 felé vette az irányt, szerintem az nem lesz olyan sikeres, szerintem sohasem fogja utolérni az iost sem. Viszont ez érdekes lett volna. Lehet, hogy a Samsung erre akarja lecserélni a Badát, mert az ugye nem teljesít fényesen. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen autót vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 15ITH6H Gamer notebook - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB W11
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest