- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
donceleger8
őstag
Én viszont nem értek egyet! A Symbian még mindig a 2. az op rendszerek között, így az ios, a bada, a wp7 és egyebek az alternatívák egyenlőre!
"a Symbian kedvelőkön kívül senki nem fogja megvenni"
Ennek a mondatnak meg semmi értelme, mert ez elmondható az ios-ra, androidra stb... is!De ami ugye folytatódik, hogy aki kicsit is járatos az okostelefonok világában. Tedd hozzá, hogy csak szerinted, mert nem kell általánosítani. Elvégre én is járatos vagyok ebben a világban, és én pont ezért nem vennék ios, vagy android rendszerű telefont, csak Symbiant! És mivel még mindig 2. ez a rendszer, így jó páran, jó pár millióan így gondoljuk ezt!
A MeeGo-t viszont én is sajnálom, mert igéretes lett volna. Kár, hogy a Nokia a WP7 felé vette az irányt, szerintem az nem lesz olyan sikeres, szerintem sohasem fogja utolérni az iost sem. Viszont ez érdekes lett volna. Lehet, hogy a Samsung erre akarja lecserélni a Badát, mert az ugye nem teljesít fényesen. Meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- EA Sports WRC '23
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Hálózati / IP kamera
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest