Hirdetés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Hírekbe, cikkekbe ritkán nézek bele, az is Mobilarena , vagy It cafe inkább, jelentem azokkal nincs gond. (Valószínűleg a többivel sem) . A userek terén már más a helyzet, kicsit azt érzem, hogy több ember közt jobban előtűnik az is, ami nagyon kirívó, nem ide való(szvsz).
Ismered a véleményem: egy szint alá nem kéne süllyedni. A ph anno nem is toletrálta nagyon a fáradt gőzös részt , aztán meg már minden hülyeségnek szinte topikot lehetett nyitni. A logout személyes bejegyzések részével kapcsolatban pedig már megfogalmaztam a véleményem, de a vezetés másképp látja. Remélem nem válik idővel chat.hu-vá, vagy kis fiatal kölkök új myvipjévé...Én azt mondom, hogy a fórum olyan, amilyenné hagyják, hogy váljon. Ahol az idősebb , tapasztaltabb már nem olthat le úgy valakit, ha tényleg hülyeséget beszél, hogy azt egyébként polkorrekten teszi, nos az szvsz már nem biztos, hogy jó irány.
Van jópár dolog, ami változtatásra szorul, én amit tudtam megtettem, elmondtam, néha igen sarkosan, makacsul és akaratosan is , mert a változtatásra való hajlandóság kicsiny szikráját sem láttam .(mert a nagy látogatószám egy adat, de sokkal lényegesebb szvsz, hogy az ide járó emberek maximálisan jól érezzék magukat ). Ennyit tehetek. Ideiglenesen visszavonulót fújok.
-
tildy
nagyúr
blog.hu-ra, de ma elgondolkodtam.
Annyira régóta írok már ide, hogy ha ezt most elvinném... Idővel lesz kölök, vagy kölkök (remélem) , és örülnék, ha egy helyen olvashatná, mi járt az anyja fejében , amikor fiatal volt ...(remélem lesz még 10 év múlva is ph)

Még filózom rajta. Előnye: ott szabadabban írhatok, kommenteket is én kezelem . Emellett szinte ismeretlenül , tiszta lappal indítok. Nem szól rám senki, ha saját szájízem szerint mondok véleményt. Hátránya: a régi közösség helyett új lesz.
-
tildy
nagyúr
Mi sem fogunk.

dany007: jogos mod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung PM9E1 "9100 PRO" 2TB M.2 NVME Gen5 x4 SSD! 14.000-12.500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest